Odtwarzacz ipla na Linuksie - czy można?
- szmergiell
- Beginner
wasilo, coś dzwoni w kościele, ale nie wiem w którym.
Z tego co pamiętam, to trzeba mieć albo GNOME albo KDE z ich menedżerami do przechowywania haseł (jakkolwiek by to się nie nazywało -- nie pamiętam). Ja miałem podobny problem na XFCE... i sobie z nim nie poradziłem. Nie chciało mi się z tym bawić, może wrócę do tego kiedy indziej.
Z tego co pamiętam, to trzeba mieć albo GNOME albo KDE z ich menedżerami do przechowywania haseł (jakkolwiek by to się nie nazywało -- nie pamiętam). Ja miałem podobny problem na XFCE... i sobie z nim nie poradziłem. Nie chciało mi się z tym bawić, może wrócę do tego kiedy indziej.
- szmergiell
- Beginner
IplaLite działa na XFCE4 jest jeden problem trzeba to rodzić każdorazowo przed ponownym uruchomieniem.
Najpierw:
Potem:
Źródło:
http://kb2.adobe.com/cps/492/cpsid_49267.html
Najpierw:
Kod: Zaznacz cały
export GNOME_DESKTOP_SESSION_ID=1
/opt/iplalite/bin/iplalite
http://kb2.adobe.com/cps/492/cpsid_49267.html
Jeszcze pytanko do użytkowników ipla lite - czy tam jest dostęp do ipla sport? Bo z tego co widzę, to jest jedynie biblioteka i okazjonalne transmisje na żywo - a dostępu do konta vip i darmowej telewizji ipla sport jakoś nie widzę.
Źle patrzę, czy nie ma? Plusem wersji linuksowej jest za to możliwość łatwego pobierania materiałów na dysk - wystarczy wyjąć plik z /tmp - niech żyje technologia flash. Pod windowsem już tak pięknie nie jest.
Źle patrzę, czy nie ma? Plusem wersji linuksowej jest za to możliwość łatwego pobierania materiałów na dysk - wystarczy wyjąć plik z /tmp - niech żyje technologia flash. Pod windowsem już tak pięknie nie jest.
Hej, mam problem z instalacja aira:
Znalazlem ta biblioteke, to lib32icu-dev. Niestety jej instalacja niczego nie zmienia :/
Squeeze amd64.
./AdobeAIRInstaller.bin
Error loading the runtime (libicudata.so.36: cannot open shared object file: No such file or directory)
Squeeze amd64.
- shevchenko1987
- Beginner