Zlot propozycje sugestie
Hmm spotkanie to nie po to aby na sieci siedziec a aby odpoczac :>
pomysl Izy fajny i w miare Tani nie wiem jak sie inni zapatruja.... na ceny bo to tez moze byc decydujace moze dopiszcie do jakiek kwoty byscie pojechali ( kwota jaka jestescie w stanie dac za osobe na jedna noc )
A pomysl Daymonda mi sie podoba ze wzgledu na osrodek....
pomysl Izy fajny i w miare Tani nie wiem jak sie inni zapatruja.... na ceny bo to tez moze byc decydujace moze dopiszcie do jakiek kwoty byscie pojechali ( kwota jaka jestescie w stanie dac za osobe na jedna noc )
A pomysl Daymonda mi sie podoba ze wzgledu na osrodek....
z tego co pamietam z ostatnich zlotow, to o debianie akurat najmniej sie mowilo w wiekszosci przypadkow bylo chlanie, chlanie i chlanie .warden pisze:me stwierdza tak. zlot jest po to zeby pogadac o debianie...
mi osobiscie podoba sie to ranczo "bonanza" Daymondowe, tylko ciagle mam wizje upitego towarzystwa, ktore zdemoluje wszystko co sie w okolicy znajduje
No pomysl wypasiony, tylko jest jeden problem. Weekendy niestety u mnie odpadaja, bo robie, a do konca czerwca mam sesje.
Ale oczywiscie wszystkie terminy przyjmuje bo moze jakies wolne wyskoczy lub cos
A to chlanie to interesujace jest, wrecz kuszace, a jjak tak stawiacie sprawe to zaczynam trening ...
Ale oczywiscie wszystkie terminy przyjmuje bo moze jakies wolne wyskoczy lub cos
A to chlanie to interesujace jest, wrecz kuszace, a jjak tak stawiacie sprawe to zaczynam trening ...
No szkoda ze nie bylem na poprzednim zlocie ale mam nadzieje ze bedzie gitara jakies Daty bo juz mniej wiecej mniejsce jest ale kiedy ???Izza pisze:z tego co pamietam z ostatnich zlotow, to o debianie akurat najmniej sie mowilo w wiekszosci przypadkow bylo chlanie, chlanie i chlanie .warden pisze:me stwierdza tak. zlot jest po to zeby pogadac o debianie...
mi osobiscie podoba sie to ranczo "bonanza" Daymondowe, tylko ciagle mam wizje upitego towarzystwa, ktore zdemoluje wszystko co sie w okolicy znajduje