Wygląda tak, że mam w d**pie vod.onet.pl (nie dziala to niech spadają - fnmirk - nie poprawiaj tego). To jest ich celowe i złosliwe działanie, już nawet filmy z tvp.pl używające sliverlighta działają. Nikt nic na to nie poradzi skoro sami postanowili zablokować działanie tego w systemach innych niż jeden słuszny.
Witam.
Podepnę się pod temat. Zainstalowałem Moonlight dla Firefoksa, i niby wszystko dobrze, ale jest ale..
Mianowicie, czy na tej stronie: http://www.bociany.ittv.pl/aplet/index_wmp.php też macie tak, że obraz jest, dźwięk jest, ale cały czas na środku obraca się kółeczko (buforowanie)? To na pewno nie wina łącza (na YouTubie mogę oglądać filmy w HD bez ścinki i buforowania). A więc co?
U mnie działa. Z tym że nie wiem czy obraz się nie zawiesił - tam nic sie nie dzieje tylko siedzą 2 bociany - gapiłem się na to 5 minut i nic się nie zmieniło. Chociaż, chyba jeden raz poruszył łbem a napisy się zmieniają, więc chyba jednak obraz sie nie zawiesił. Za to dźwięk to tylko jeden wielki szum, podobny do zakłóceń w radiu.
giaur pisze:U mnie działa. Z tym że nie wiem czy obraz się nie zawiesił - tam nic się nie dzieje tylko siedzą 2 bociany - gapiłem się na to 5 minut i nic się nie zmieniło. Chociaż, chyba jeden raz poruszył łbem a napisy się zmieniają, więc chyba jednak obraz się nie zawiesił. Za to dźwięk to tylko jeden wielki szum, podobny do zakłóceń w radiu.
Dźwięk taki jest, bo ta kamera ma mikrofon za 5 złotych, a gniazdo jest koło ruchliwej ulicy.
P.S.
Już jest dobrze, pewnie przedtem było coś z serwerem.