[+] Po aktualizacji brak dźwi

Ogólne pytania dotyczące systemu
Wlodek

[+] Po aktualizacji brak dźwięku w Debianie Squeeze

Post autor: Wlodek »

Witam serdecznie!
Po ostatniej porcji aktualizacji przestał działać dźwięk w moim Debianie. Flash działa prawidłowo, dźwięku nie ma zupełnie. Mógłbym liczyć na Waszą pomoc?
Awatar użytkownika
tremor
Beginner

Post autor: tremor »

Subtelna aluzja:
W pewnym miasteczku na kresach gmina żydowska była tak biedna że rabin doszedł do wniosku iż jedynie główna wygrana na loterii może rozwiązać jej problemy. Zaczął więc modlić się o nią do Jehowy. Ale czas mijał a wygranej nie było. Za którymś razem rabin stracił cierpliwość i zamiast prosić zaczął Jehowie urągać za brak miłosierdzia nad swoim ludem. I wtedy z nieba doszedł go zbolały głos:
-Uj rebe, ty daj mi szansę! Ty kup los!
Wlodek

tak do tematu

Naprawdę nie wiem co chciałeś powiedzieć mi swoim postem. Wchodzę tu nie dlatego, by zadawać niewygodne pytanie i naruszać spokój środowisku, ale dlatego że mam poważny problem z którym nie mogę sobie dać rady. Nie mam dźwięku i tyle, takie są fakty. System jest na świeżo wgrany, ściągnięte są wszystkie poprawki, repozytoria są prawidłowe. Nie wiem co się stało. Czy możecie mi pomóc?
fnmirk
Senior Member

Post autor: fnmirk »

Wlodek, umiesz wróżyć z fusów? Zamiast tracić czas przedstaw:
http://forum.dug.net.pl/viewtopic.php?id=14364
Wlodek

już jest dobrze, działa

Po wielu godzinach wysiłku umysłowego wreszcie naprawiłem awarię dotyczącą dźwięku. Po prostu trzeba było zmienić źródło dźwięku.

Pozdrawiam serdecznie
Ech, ciężkie jest życie użytkownika Linuksa!

Temat zamknięty.
Awatar użytkownika
xmaster
Junior Member

Post autor: xmaster »

Wlodek pisze:Po wielu godzinach wysiłku umysłowego wreszcie naprawiłem awarię dotyczącą dźwięku. Po prostu trzeba było zmienić źródło dźwięku.

Pozdrawiam serdecznie
Ech, ciężkie jest życie użytkownika Linuksa!

Temat zamknięty.

A nie prościej było wcześniej "wysilić umysł" i zrobić to o co prosili moi przedmówcy?
Naprowadzę Cię - jak masz problem to go opisz z jak największą ilością danych.
ODPOWIEDZ