Witam serdecznie!
Po ostatniej porcji aktualizacji przestał działać dźwięk w moim Debianie. Flash działa prawidłowo, dźwięku nie ma zupełnie. Mógłbym liczyć na Waszą pomoc?
[+] Po aktualizacji brak dźwi
Subtelna aluzja:
W pewnym miasteczku na kresach gmina żydowska była tak biedna że rabin doszedł do wniosku iż jedynie główna wygrana na loterii może rozwiązać jej problemy. Zaczął więc modlić się o nią do Jehowy. Ale czas mijał a wygranej nie było. Za którymś razem rabin stracił cierpliwość i zamiast prosić zaczął Jehowie urągać za brak miłosierdzia nad swoim ludem. I wtedy z nieba doszedł go zbolały głos:
-Uj rebe, ty daj mi szansę! Ty kup los!
tak do tematu
Naprawdę nie wiem co chciałeś powiedzieć mi swoim postem. Wchodzę tu nie dlatego, by zadawać niewygodne pytanie i naruszać spokój środowisku, ale dlatego że mam poważny problem z którym nie mogę sobie dać rady. Nie mam dźwięku i tyle, takie są fakty. System jest na świeżo wgrany, ściągnięte są wszystkie poprawki, repozytoria są prawidłowe. Nie wiem co się stało. Czy możecie mi pomóc?
Wlodek, umiesz wróżyć z fusów? Zamiast tracić czas przedstaw:
http://forum.dug.net.pl/viewtopic.php?id=14364
http://forum.dug.net.pl/viewtopic.php?id=14364
już jest dobrze, działa
Po wielu godzinach wysiłku umysłowego wreszcie naprawiłem awarię dotyczącą dźwięku. Po prostu trzeba było zmienić źródło dźwięku.
Pozdrawiam serdecznie
Ech, ciężkie jest życie użytkownika Linuksa!
Temat zamknięty.
Pozdrawiam serdecznie
Temat zamknięty.
- xmaster
- Junior Member
Wlodek pisze:Po wielu godzinach wysiłku umysłowego wreszcie naprawiłem awarię dotyczącą dźwięku. Po prostu trzeba było zmienić źródło dźwięku.
Pozdrawiam serdecznie
Temat zamknięty.
A nie prościej było wcześniej "wysilić umysł" i zrobić to o co prosili moi przedmówcy?
Naprowadzę Cię - jak masz problem to go opisz z jak największą ilością danych.