Dotkn
Dotknęło to Nas wszystkich...
Dotknęło to Nas wszystkich, jego przeciwników i zwolenników. Od spraw codziennych nie można uciec.
Nikt nie zna swojego dnia ani godziny. Katastrofa prezydenckiego samolotu pod Smoleńskiem jest tragedią trudną do opisania.
Nikt nie zna swojego dnia ani godziny. Katastrofa prezydenckiego samolotu pod Smoleńskiem jest tragedią trudną do opisania.
Tragedia.. niestety nic nie można więcej zrobić jak współczuć rodzinom ofiar.. Pokój ich duszom [*]
Co do tego co napisał Mariom: a co by było, gdyby poleceli różnymi samolotami ? Byłaby wielka dyskusja, dlaczego marnują pieniądze podatników na kilka samolotów (przecież na powietrze nie latają) jak można było ich wsadzić w jeden.. błędne koło..
Co do tego co napisał Mariom: a co by było, gdyby poleceli różnymi samolotami ? Byłaby wielka dyskusja, dlaczego marnują pieniądze podatników na kilka samolotów (przecież na powietrze nie latają) jak można było ich wsadzić w jeden.. błędne koło..
Mam małą prośbę dla adminów forum, wiem ze to nikomu życia nie zwróci, ale to taki mały gest aby na czas żałoby przyciemić desing forum http://vbhelp.pl/czarny-styl-zalobny-t6 ... #post30581 ,
Taka tragedia nie powinna się wydarzyć jednak los znowu chciał i przelał Polską krew w Katyniu, chwała i pamięć wszystkim którzy zginęli, straciliśmy kawałek Polski, znowu,
Taka tragedia nie powinna się wydarzyć jednak los znowu chciał i przelał Polską krew w Katyniu, chwała i pamięć wszystkim którzy zginęli, straciliśmy kawałek Polski, znowu,
Nie podobało mi sie jednak to że został przywieziony sam. Powaga chwili wymagała aby przy Prezydencie znalazła sie też jego małżonka. W końcu byli jednym ciałem i zawsze była dla niego oparciem.grzesiek pisze:Właśnie oglądałem jak przywieźli ciało Prezydenta
Jeszcze niedawno Lech Kaczyński oceniany był na najgorszego Prezydenta w historii. Ciekawe jak czuje się teraz Majewski ze swoim marnym show, oraz autorzy wielu skeczy i kabaretów przedstawiających Prezydenta jako kogo totalnego nieudacznika. Sytuacja zmienia się jak w kalejdoskopie.