[+] Atak o mocy 2,5 Gbit? Możliwe?
I właśnie dlatego między innymi (brak odpowiedzi na porady, a po rozwiązaniu problemu słowa dziękuje - przecież mi się pomoc należy!) zastanawiam się od jakiegoś czasu czy warto pomagać "niedzielnym" użytkownikom Debiana z kilkoma postami na forum...adasiek_j pisze:vimoco, tyle szumu narobiłeś, ludzie starali się pomóc, a nawet nie chcesz się przyznać, jakiego dziwoląga ubiłeś?
Egoizm, zero kultury i postawa roszczeniowa.
Witam.
Jak widać po moich postach jestem "nowy" ale jak czytam takie odpowiedzi to aż mnie "coś" trafia. Podane rozwiązanie problemu jest naprawdę super na pewno mi pomoże jak będę miał podobny problem.
Jak widać po moich postach jestem "nowy" ale jak czytam takie odpowiedzi to aż mnie "coś" trafia. Podane rozwiązanie problemu jest naprawdę super na pewno mi pomoże jak będę miał podobny problem.
Starsi użytkownicy forum mają rację, wystarczy podać jaki plik i gdzie go znaleźć, to jest zaledwie jedna linijka więcej do napisania. Moim skromnym zdaniem na forum powinny być podane konkrety, ale może się nie znam w końcu jestem "nowy"?vimoco pisze:Wydawało mi się, że ubiłem, jednak nie ubiłem dalej były ataki, jednak przeszukałem wszystko na serwerze i znalazłem pliczek, który takie ataki robił, po usunięciu go wszystko działa.