Temat wydaje się banalny ale widocznie nie dla mnie. A więc próbuje otworzyć czat na Onecie i wyskakuje mi okienko javy z informacją, że mam zainstalować javę 6u22. Więc, instaluję według instrukcji, plik samorozpakowujący. Nie dostaję żadnego błędu i mimo wszystko Java 6u22 nie jest zainstalowana. Wersja Javy jaka mam obecnie na komputerze to po wydaniu polecenia:
Jakbym znalazł odpowiedź na jakimś forum to chyba logiczne żebym się tu nie pokazywał. Więc stary jak nie znasz odpowiedzi to mi nie pisz co jest gdzieś na internecie. A jak już piszesz to byś podał gdzie przykładowo można to znaleźć. Bo wcale w ten sposób nie pomagasz a tylko denerwujesz.
Mistrzem nie jestem w temacie i powiem szczerze ta java mnie już męczy. Nie chciałem nikogo urazić i mam nadzieję, że nie uraziłem. A po prostu oczekiwałem czegoś więcej po po odpowiedzi no i koniec tematu. Jak to kiedyś pewien hiphopowiec zaśpiewał nie chodzi o to by całować się po rączkach. Może Ty znasz jakieś fajne Forum, gdzie można by było coś w moim temacie ciekawego wydłubać.
rootek, dostałeś gotowe polecenie do rozwiązania Swojego problemu i jeszcze się rzucasz. Pomyśl wcześniej zanim napiszesz kolejne nieodpowiedzialne słowa. Sprawdziłeś chociaż to co napisałem? Nie, tylko dalej czekasz na zeszłoroczny śnieg.