Witam,
pytanie może laickie ale się właśnie naciąłem. Jaki darmowy klient SSH do użytku w firmie pod windowsa. Używałem do tej pory ZOC terminal myślałem, że jest darmowy a tu właśnie skończył mi się trial.
Na pewno nie jeden z was używa jakiegoś klienta windowsowego, dlatego prosił bym o polecenie jakichś programów jeśli są, a jeśli nie to co warto kupić? Jeśli nie otrzymam odpowiedzi to chyba kupię tego ZOC bo już się przyzwyczaiłem a wg mnie jest całkiem niezły
Jakoś mnie nie przekonuje, albo ja nie znam jego możliwości. Bardzo mi brakuje kolejnych sesji w zakładkach, kolorowania konsoli co jest np bardzo przydatne w kolorowaniu składni przez nano. Generalnie jest bardzo biedny program... chyba.
Redhead, widzisz, są różne firmy, niektóre oszczędzają na pierdołach.
No cóż widzę, że chyba nie ma dobrej darmowej alternatywy dla putty, chyba najłatwiej będzie uruchomić jakąś wirtualną maszynę z jakimś Linuksem i korzystać z oryginalnej konsoli.
Jak to nie ma kolorowania składni czy konsoli? O czym Ty mówisz w ogóle?
To wszystko ustawiasz lokalnie na maszynie, nie w putty, bo ja używam tego programu do łączenia się z kilkudziesięcioma serwerami i kolory w konsoli mam wszędzie i całe szczęście, bo to ułatwia życie.
tylko mam chyba problem z konfigurowaniem putty, bo nic mi się nie zapamiętuje. Pewnie dlatego nie bierze pod uwagę tego co zmieniam. Nic to, jutro pokombinuję.