No tu mnie zgubiłeś. Wyjaśnij, bo to jakoś do mnie nie dociera. Niby ludzie się u was trenują, żeby potem wykorzystać tą wiedzę np. w ogrodnictwie?exposelab.pl pisze: Doświadczenie pokazuje, że wiele zielonych osób ma swój pomysł na rozwój zawodowy. I to niekoniecznie z branży IT(!) Właśnie dla takich osób są podobne szkolenia...
Używasz na co dzień Linuksa? Bo widzę, że nie. Widzisz jakąś większą różnicę w administrowaniu Debiana czy RedHata?exposelab.pl pisze: co da "Debian References i inne darmowe książki" przy podejściu do RHCE? Red Hat Deployment Guide - już cieplej.
Równie dobrze możesz poczytać jakąś książkę do Ubuntu/Suse, byleby miała wyjaśnione pojęcia httpd, smbd, mdadm itp.
Już ja wiem o co mi chodziło. Wiadomo, że jak idę na szkolenie, to wybiorę jakiegoś partnera czy coś.exposelab.pl pisze: Poza tym, co to za pojęcie renomowane? Chyba autoryzowane.
Renomowany = solidny, w dobrym gatunku, cieszący się dobrą opinią. Ze słownika języka polskiego.
Szkolenie nic nie da, jak człowiek się do tego nie przyłoży. Dlatego certyfikacja nie jest dla każdego. A jak już ktoś się zdecyduje, to nie widzę powodu żeby nie iść ścieżką firm, które się na tych znają i oferują coś co jest warte i przemienią nasze zainwestowane pieniądze w lepszą pozycje na rynku.exposelab.pl pisze: W świecie liczy się wiedza (ideał), żeby ją zdobyć trzeba poświęcić sporo czasu. Można ten czas skrócić płacą za szkolenie. Certyfikaty nie załatwią braków doświadczenia i wiedzy praktycznej.
Spam dotyczy Twojej (Waszej) strony. Ja ją tylko dokładniej obejrzałem i wyraziłem swoją opinie o jej zawartości i tego co oferujecie.exposelab.pl pisze: Przypominam, że temat dotyczy dokumentu UNIX Toolbox, który tłumaczymy na język polski.