Witam, mam mostek sieciowy. Zainstalowane są w nim 4 karty (3 LAN, 1 Wifi na chipset atheros) Mam zainstalowane madwifi-9.0.2, wireless_tools.28, bridge 1.04. Wszystko działa dobrze, ale tylko przez około 1h po czym wyskakuje taki komunikat... Nie mogłem znaleźc logu więc zrobiłem fotkę Co tu nie gra? Czyżby coś z bridge??
Jeżeli podłącze się do Ap bez bridge tj bez sprzęgania kart LAN to działa... Jak tylko sprzęgnę to wszystko razem to 1h i wszystko się sypie...
Dlaczego kernel panic??
Re: Dlaczego kernel panic??
Jakiego jądra używasz?
Najprawdopodobniej błąd w jądrze i to co masz na screenie należałoby przesłać na listę deweloperów.
pozdr,
fEnIo
Najprawdopodobniej błąd w jądrze i to co masz na screenie należałoby przesłać na listę deweloperów.
pozdr,
fEnIo
-
- Beginner
Możliwy bład w sterowniku wifi.Lewy pisze:Jak ustawię server w tryb AP to działa bez problemu, jak to wytłumaczyć?
Oczywiście że możliwe, wymień ramy jeśli możesz, jeśli nie pomoże to sprawdź zasilanie i styki na płycie.[ Dodano: 2006-09-22, 12:47 ]
Oto wynik mamtestu są jakieś dwa errory, jest to możliwe ze przez to wyświetla sie ten nie przyjemny komunikat?