Niekompletny Podr
Niekompletny Podręcznik Kaki
Witam, Jako początkujący nie chciałem zawracać Wam głowy, zastosowałem się do porad, starałem się działać zgodnie z zaleceniami po przeczytaniu podręcznika Kaki. Niestety po kilkukrotnym przeczytaniu i próbie wdrożenia, coś nie działa. Otwieram terminal jako root, wpisuję to co napisał Kaka i otrzymuję komunikat że nie ma takiego polecenia. Pewnie powinienem przed kodami podanymi coś wpisać. Przykłady:
1. Jak zainstalować program który mam w pobrane? Próbowałem aptitude i dpkg ale widać Kaka coś nie dopisał w podręczniku.
2. Mam kartę graficzną ATI. Próbujęzainstalować jakiś sterownik otwarty, ale po wpisaniu glxinfo|grep direct znowu coś nie działa. Co powinienem wpisać pomiędzy# a podany kod?
1. Jak zainstalować program który mam w pobrane? Próbowałem aptitude i dpkg ale widać Kaka coś nie dopisał w podręczniku.
2. Mam kartę graficzną ATI. Próbujęzainstalować jakiś sterownik otwarty, ale po wpisaniu glxinfo|grep direct znowu coś nie działa. Co powinienem wpisać pomiędzy# a podany kod?
threads/1408-Repozytoria-Debiana-wpisy- ... urces-list
co do podręcznika kaki to jest on trochę przestarzały i wiedza w nim zawarta jest szczątkowa (może być traktowana jako dobre uzupełnienie dla początkującego), polecam poczytać dokumentację, tam jest praktycznie wszystko..
co do podręcznika kaki to jest on trochę przestarzały i wiedza w nim zawarta jest szczątkowa (może być traktowana jako dobre uzupełnienie dla początkującego), polecam poczytać dokumentację, tam jest praktycznie wszystko..
Nie widać że nie, bo nic nie pokazałeś. Tutaj pod aktualizacja systemu masz to opisane: threads/13294-Wszystko-co-należy-zrobić ... ji-Debiana