czy kupowanie w Internecie dobij
czy kupowanie w Internecie dobiją te tradycyjne zakupy?
coraz częściej wolę zakupy przez Internet, bo przynajmniej wszystko mam na tacy, szybko i tanio. Zastanawiam się, czy tradycyjne sklepy w niektórych branżach mają przyszłość. Na przykład książki - w sieci są przynajmniej 30% tańsze. Podobnie laptopy czy też ciuchy. Nie mówiąc o kosmetykach.
- LordRuthwen
- Moderator
-
Tylko w internecie możesz dostać czego nie możesz dostać normalnie. I to jest jedyny plus. Ewentualnie jeszcze cena wchodzi w grę...
Kupuje sobie np ciężary pod siłownie domową. Cena w wysyłką wychodzi taniej niż jakbym u mnie w miasteczku w sklepie kupił....
Zdecydowanie wolę w sklepie, ale jeśli czegoś nie ma to muszę się zgodzić na internet.
Kupuje sobie np ciężary pod siłownie domową. Cena w wysyłką wychodzi taniej niż jakbym u mnie w miasteczku w sklepie kupił....
Zdecydowanie wolę w sklepie, ale jeśli czegoś nie ma to muszę się zgodzić na internet.
- LordRuthwen
- Moderator
Owszem, części ubrań które noszę nie kupię w żadnym sklepie w promieniu 300 km, częto również w Polsce czy UE, w takim przypadku sieć jest wybawieniem
I nie, nie mówię tu o jakichś wypaśnych najkach czy innych dżinsach, odzież specjalistyczna a przy tym wygodna i praktyczna, tylko niestety trochę droga.
I nie, nie mówię tu o jakichś wypaśnych najkach czy innych dżinsach, odzież specjalistyczna a przy tym wygodna i praktyczna, tylko niestety trochę droga.
LordRuthwen specjalistyczna odzież to fakt tylko i wyłącznie sieć, poza ciuchami do roboty niektóre sprawdzają się w "cywilu" ostatnio nawet kupiłem sobie cały mundur wojaka z demobilu za grosze, świetna sprawa na ryby, grzyby i inne survivalowo-leśne wyprawy
Co do kupowanie jedzenia przez internet no to już jest lekka przesada..jednak mięcho czy jakieś warzywo to trza pomacać i zobaczyć czy to zjadliwe...
Co do kupowanie jedzenia przez internet no to już jest lekka przesada..jednak mięcho czy jakieś warzywo to trza pomacać i zobaczyć czy to zjadliwe...
- skorumpowany