Asio4All/Wineasio i fl studio
Asio4All/Wineasio i fl studio
Witam, zna sie ktos zeby na debianie zrobic dzialajace fl studio z jakims asio ? o ile fl jeszcze jakos da rade, chociaz jak przeciagne jakis pattern na spod ekranu to grafika sie znieksztalca, ale to pewnie da rade cos z tym zrobic jeszcze ale umie ktos przez wine albo nie zainstalowac asio4all albo wineasio ? bardzo byscie mnie poratowali bo to dla mnie kluczowa sprawa bo tego lmms nie ogarniam.
Ja tam na muzyce się nie znam ale myślę, że podobne programy do FL Studio to darmowy Mixxx oraz płatny Bitwig Studio. To są prawdziwe kombajny do muzyki i są ich wersje natywne na linuksa.
Mixxx to do dj'owania, a ten Bitwig mi nie podchodzi, ja już siedzę parę lat na Fl studio i go ogarniam więc nie chce się przesiadać i uczyć od nowa, serio ;p jedyną alternatywę widziałem w tym Lmms bo fajnie to wszystko wygląda ale też ciężko mi to ogarnąć i z lekka nie wygodne a w Fl czuje się jak ryba w wodzie wręcz dlatego poważnie mi zależy na tworzeniu akurat w nim gdyż na tym polu mam doświadczenie.Dlatego mówię, największej pomocy bym z tym Asio4All bądź wineasio potrzebował jedynie.