Asio4All/Wineasio i fl studio

Wszystko związane z jądrem systemowym, sterownikami, sprzętem itp.
M4rus3R

Asio4All/Wineasio i fl studio

Post autor: M4rus3R »

Witam, zna sie ktos zeby na debianie zrobic dzialajace fl studio z jakims asio ? o ile fl jeszcze jakos da rade, chociaz jak przeciagne jakis pattern na spod ekranu to grafika sie znieksztalca, ale to pewnie da rade cos z tym zrobic jeszcze ale umie ktos przez wine albo nie zainstalowac asio4all albo wineasio ? bardzo byscie mnie poratowali bo to dla mnie kluczowa sprawa bo tego lmms nie ogarniam.
Awatar użytkownika
neo86
Beginner

Post autor: neo86 »

Ja tam na muzyce się nie znam ale myślę, że podobne programy do FL Studio to darmowy Mixxx oraz płatny Bitwig Studio. To są prawdziwe kombajny do muzyki i są ich wersje natywne na linuksa.
M4rus3R

Post autor: M4rus3R »

Mixxx to do dj'owania, a ten Bitwig mi nie podchodzi, ja już siedzę parę lat na Fl studio i go ogarniam więc nie chce się przesiadać i uczyć od nowa, serio ;p jedyną alternatywę widziałem w tym Lmms bo fajnie to wszystko wygląda ale też ciężko mi to ogarnąć i z lekka nie wygodne a w Fl czuje się jak ryba w wodzie wręcz dlatego poważnie mi zależy na tworzeniu akurat w nim gdyż na tym polu mam doświadczenie.Dlatego mówię, największej pomocy bym z tym Asio4All bądź wineasio potrzebował jedynie.
ODPOWIEDZ