tapatalk na debian.pl

Wszystko Off Topic
Awatar użytkownika
bart86
Beginner

tapatalk na debian.pl

Post autor: bart86 »

Czy forum ma w planach wprowadzenie obsługę programu tapatalk? Bardzo by to ułatwiło przeglądanie rofum na urządzeniach mobilnych.
Awatar użytkownika
xmaster
Junior Member

Post autor: xmaster »

Forum jako ciało nie mające władzy umysłu ani pieniędzy nie możliwości wprowadzenia czegokolwiek :) to tylko program.
Awatar użytkownika
Faideve

Post autor: Faideve »

bart86 pisze:Czy forum ma w planach wprowadzenie obsługę programu tapatalk? Bardzo by to ułatwiło przeglądanie rofum na urządzeniach mobilnych.
Podpinam się pod pytanie czy byłaby taka możliwość.
Wiele innych for posiada tapatalka i sporo osób odzywa się przez mobilki.
Awatar użytkownika
mateuszek
Beginner

Post autor: mateuszek »

Przecież z forum można w pełni korzystać z forum, cały tekst dobrze widać. Jak masz za mały tekst powiększ czcionke w przeglądarce.
Awatar użytkownika
Faideve

Chodzi nam tutaj o wprowadzenie tapatalka.. Czyli rozmawiamy o wersji mobilnej. Na moim 4calowym ekraniku ciężko przeglądać jakiekolwiek fora..
Awatar użytkownika
bart86
Beginner

można co nie znaczy że jest to wygodne na smartphonie, tapatalk jest znacznie wygodniejszy i zużywa jakis mału procent transferu nw porównaniu do przeglądarki, dodatkowo w telefonie dostaje się na bieżąco powiadomienie subskrybowanych tematów
zanim się wypowiesz użyj programu bo nie wiesz chyba o czym piszesz
Awatar użytkownika
neo86
Beginner

Post autor: neo86 »

Faideve pisze:Na moim 4calowym ekraniku ciężko przeglądać jakiekolwiek fora..
Moja Nokia 808 PureView także ma mały ekran 4 calowy i jakoś nie mam problemów z przeglądaniem forum Debiana na niej.

Obrazek

Dodam jeszcze, że mam spore kłopoty ze wzrokiem a jak mam problem z przeczytaniem czegoś na takim ekraniku to po prostu sobie dwoma palcami zoomuję stronę i tyle (bardzo dobra do tych celów jest przeglądarka Opera Mobile).

Zatem Taptalk uważam za zbędny :-P
Awatar użytkownika
bart86
Beginner

Mi chodziło o powiadomienia i transfer przeglądarka zużywa MB a tapatalk kb, jest wygodniejszy i ma więcej innych funkcji. Ja kilka for przeglądam za pomocą tego programu a żeby wejść tu muszę specjalnie włączać przeglądarkę mało to wygodne. Dodanie obsługi programu wyszło by na plus.
Awatar użytkownika
Faideve

neo86 pisze:Moja Nokia 808 PureView także ma mały ekran 4 calowy i jakoś nie mam problemów z przeglądaniem forum Debiana na niej.

Obrazek

Dodam jeszcze, że mam spore kłopoty ze wzrokiem a jak mam problem z przeczytaniem czegoś na takim ekraniku to po prostu sobie dwoma palcami zoomuję stronę i tyle (bardzo dobra do tych celów jest przeglądarka Opera Mobile).

Zatem Taptalk uważam za zbędny :-P
Tak, zawsze marzyłem aby powiększać każdy post/temat aby móc go przeczytać. W dobie RWD, aplikacji pozwalających swobodnie czytać, zmniejszających transfer..
Awatar użytkownika
neo86
Beginner

Post autor: neo86 »

Bez urazy Faideve marudzisz... przeglądając forum i oglądając na telefonie 5 tematów zużyłem mniej jak 500KB :D Szkoda Ci 500KB?! Nie skomentuję... Taptalk to jest aplikacja dla maruderów i wybrednych dzieciaków co im w dzieciństwie przelewał się dobrobyt moim zdaniem. Aplikacja w ogóle nieprzydatna!
Zablokowany