tapatalk na debian.pl
tapatalk na debian.pl
Czy forum ma w planach wprowadzenie obsługę programu tapatalk? Bardzo by to ułatwiło przeglądanie rofum na urządzeniach mobilnych.
można co nie znaczy że jest to wygodne na smartphonie, tapatalk jest znacznie wygodniejszy i zużywa jakis mału procent transferu nw porównaniu do przeglądarki, dodatkowo w telefonie dostaje się na bieżąco powiadomienie subskrybowanych tematów
zanim się wypowiesz użyj programu bo nie wiesz chyba o czym piszesz
zanim się wypowiesz użyj programu bo nie wiesz chyba o czym piszesz
Moja Nokia 808 PureView także ma mały ekran 4 calowy i jakoś nie mam problemów z przeglądaniem forum Debiana na niej.Faideve pisze:Na moim 4calowym ekraniku ciężko przeglądać jakiekolwiek fora..
Dodam jeszcze, że mam spore kłopoty ze wzrokiem a jak mam problem z przeczytaniem czegoś na takim ekraniku to po prostu sobie dwoma palcami zoomuję stronę i tyle (bardzo dobra do tych celów jest przeglądarka Opera Mobile).
Zatem Taptalk uważam za zbędny :-P
Tak, zawsze marzyłem aby powiększać każdy post/temat aby móc go przeczytać. W dobie RWD, aplikacji pozwalających swobodnie czytać, zmniejszających transfer..neo86 pisze:Moja Nokia 808 PureView także ma mały ekran 4 calowy i jakoś nie mam problemów z przeglądaniem forum Debiana na niej.
Dodam jeszcze, że mam spore kłopoty ze wzrokiem a jak mam problem z przeczytaniem czegoś na takim ekraniku to po prostu sobie dwoma palcami zoomuję stronę i tyle (bardzo dobra do tych celów jest przeglądarka Opera Mobile).
Zatem Taptalk uważam za zbędny :-P