tak trudno wejść w ustawienia przeglądarki i powiększyć czcionkę? w tych czasach telefony mają opcje takie jak "zmiejszenie limitu transferu,nie wczytuj obrazków etc." Debian jest systemem dla komputerów, więc z komputera go odwiedzaj, chyba, że lubisz przepisywać długie wyniki z terminala na telefon.Tak, zawsze marzyłem aby powiększać każdy post/temat aby móc go przeczytać. W dobie RWD, aplikacji pozwalających swobodnie czytać, zmniejszających transfer..
tapatalk na debian.pl
Tak, zdecydowanie. Dzięki takiemu podejściu mamy dziś niedbanie o efektywność systemów operacyjnych, gier itd. Bo po co, jak można kupić lepszy sprzęt. A tutaj lepszy pakiet internetowy. (To samo przekłada się na codzienne życie, zużycie prądu, wody, jedzenia). Małe zmiany przynoszą dobre efekty, ale po co zmieniać skoro są tak małe? Wymówka obecnych programistów, designerów i rządu.
Tym samym taptalk jest właśnie małym kroczkiem.
Tym samym taptalk jest właśnie małym kroczkiem.
wymiana routera nie jest droga, a zapobiegnie dalszym kosztom za transfer. Głowna aktywność użytkowników jest w dziale POMOC.Faideve pisze:Nie każdy ma wifi w domu. Ponadto nie każdy potrzebuje przepisywać linijek kodu z terminala. A to nie jest podstawa używania tego forum. No cóż, wszystkie argumenty zostały raczej wyczerpane.
Zasady neetykiety mówią aby nie pisać dwóch postów pod rząd.
Nie czuj się zwycięzcą gdyż nie zmieniłeś mojego zdania. Argumenty za wprowadzeniem taptalk zostały użyte, dalsza konwersacja nie ma sensu gdyż nie widzę abyście byli elastycznymi użytkownikami, którzy szukają efektu optymalizacyjnego. Nic nowego w temat nie wniosę gdyż argumenty się skończyły, dlatego zostawiam temat jak jest.
Nie czuj się zwycięzcą gdyż nie zmieniłeś mojego zdania. Argumenty za wprowadzeniem taptalk zostały użyte, dalsza konwersacja nie ma sensu gdyż nie widzę abyście byli elastycznymi użytkownikami, którzy szukają efektu optymalizacyjnego. Nic nowego w temat nie wniosę gdyż argumenty się skończyły, dlatego zostawiam temat jak jest.
Zamiast zedytować moją odpowiedź przez przypadek odpowiedziałem.
Jeżeli forum maiałoby korzystać z tego programu to powinieneś mieć niepodważalne argumenty, aby właśnie korzystało, w skrócie nie jest to potrzebne.dalsza konwersacja nie ma sensu gdyż nie widzę abyście byli elastycznymi użytkownikami, którzy szukają efektu optymalizacyjnego. Nic nowego w temat nie wniosę gdyż argumenty się skończyły, dlatego zostawiam temat jak jest.
- LordRuthwen
- Moderator