Dobry ,,joke'' na dobry początek dnia
Zabiłeś współlokatora? Nie pytaj Siri gdzie schować zwłoki
Kiedy policja przebadała iPhona Pedro, okazało się, że 9 razy korzystał z latarki w godzinach od 23:30 do północy, w dniu w którym zaginął Christian. Dane lokalizacyjne wskazywały na okolicę w której odnaleziono ciało (tak, tak, iPhony lokalnie przechowują informacje o okolicy w której przebywały — policja wcale nie musi korzystać z baz operatorów GSM).
pomijam to, że trzeba być naprawdę niezłym desperatem lub nie mieć za grosz potrzeby zachowania swojej prywatności, żeby w ogóle używać tych wszystkich smartfonów, ale to przebiło wszystko...;> ach ta tłuszcza...I teraz najlepsze — okazało się, że śledczy poinformowali, iż Pedro miał tego dnia zapytać Siri o poradę, mówiąc do iPhonowej asystentki te słowa:
“potrzebuję ukryć mojego współlokatora”
-
-
Idzie sobie facet przez pustynię. Ma jedzenie, wodę, wielbłąda... wszystko co potrzebne by przeżyć na pustyni. Ale nagle zachciało mu się seksu.
- Co by tu bzyknąć? Wiem! Wielbłąda!
Ale że wielbłąd był wysoki, gościu usypał sobie za nim kupkę z piasku. Już miał zaczynać, gdy... wielbłąd odsunął się do przodu. Stało się tak za drugim, trzecim, czwartym razem. Nagle gostek zauważył jak czołga się do niego naga kobieta.
- Wędrowcze... za łyk wody zrobię dla ciebie wszystko...
I gostek jej pomógł. Kobieta była piękna, zgrabna.
- I... co mogę dla ciebie... lub tobie... zrobić?
- Przytrzymaj mi wielbłąda...
- Co by tu bzyknąć? Wiem! Wielbłąda!
Ale że wielbłąd był wysoki, gościu usypał sobie za nim kupkę z piasku. Już miał zaczynać, gdy... wielbłąd odsunął się do przodu. Stało się tak za drugim, trzecim, czwartym razem. Nagle gostek zauważył jak czołga się do niego naga kobieta.
- Wędrowcze... za łyk wody zrobię dla ciebie wszystko...
I gostek jej pomógł. Kobieta była piękna, zgrabna.
- I... co mogę dla ciebie... lub tobie... zrobić?
- Przytrzymaj mi wielbłąda...