Nie usunę Twojego posta, do póki Ty zachowasz jakieś granice, pamiętaj że mogę go jeszcze wyedytować! Na forum nie ma bezpodstawnego usuwania postów, jeśli był tak chamski, lub bezsensowny że nie dało się go czytac to ktoś go usunął, a kto ? Skończona liczba osób ma takie możliwości więc już na własną rękę się dopytuj, ale nie licz na to że ktoś Ci odpowie jak bedziesz to robił jak wcześniej.legion pisze:Bo usuniesz mojego posta bez żadnego wytłumaczenia ani nawet przedstawienia się? Takie faszystowskie metody już któryś z was stosował niedawno...
A teraz koniec offtopa.
Wiem że włącza całą przestrzeń nazw, ale nie jest tak rozbudowany, żeby zabrakło nazw do funkcji.legion pisze:using namespace ... włacza całą przestrzeń. o ile używasz większości klas/funkcji z danej przestreni jest OK. jednak wiem że nie używasz nawet 5% a o kolizje łatwo...
Poza tym, ta dyskusja nie ma sensu na ten temat, bo jak nie chcesz używać namespace'a to nie używaj, ale nie mów że to jest błąd. Poza tym z tego co pamietam dany namespace działa tylko w danej jednostce kompilacji.