nie pobrało... nie wiem. To twórcy popełnili błąd, że nie pobrało zależności tylko od razu pakiet wine64-development... z resztą co ja z Wami gadam. Mi dział moje wine i mam gdzieś te co dostarcza Debian bo nigdy mi ono nie działało i tyle. Nie chce mi się dyskutować o tym bo to dla mnie strata czasu skoro mam działające w 100% wine (ale swoje).
//idę spać bo jutro na 12h do pracy idę i chce się wyspać zamiast zajmować się takimi bzdurami bo Wy wiecie swoje...
Nie działało. bo nie potrafisz go poprawnie obsługiwać. Nie mam Debiana na dysku (a VB nie chce mi się odpalać) i nie chce mi się instalować wine, by to sprawdzać ale skoro u wszystkich innych to działa a u Ciebie nie, to jest tylko jeden słuszny wniosek - błąd jest po Twojej stronie, niezależnie od tego, jak bardzo będziesz się zapierał i tupał nóżką.
P.S: Kiedy do Ciebie dotrze, że Twoja praca nikogo nie obchodzi?
yampress@debian:/root$ dpkg -l |grep wine
ii libwine-development:amd64 1.7.29-4 amd64 Windows API implementation - library
ii libwine-development:i386 1.7.29-4 i386 Windows API implementation - library
ii libwine-gecko-2.24 2.24+dfsg-1 all Windows API implementation - web browser module
ii wine-development 1.7.29-4 amd64 Windows API implementation - standard suite
ii wine32-development 1.7.29-4 i386 Windows API implementation - 32-bit binary loader
ii wine64-development 1.7.29-4 amd64 Windows API implementation - 64-bit binary loader
yampress@debian:/root$