Witam
- sinplez1y1
Re: Witam
to i ja się przywitam, Korzystam od lat z alkoholu i debiana i zdaje mi się, że dużo moich wcześniejszych wcieleń stąpało po tym zacnym forum. Raczej nie zadaję głupich pytań aczkolwiek mogą się takowe zdażyć. Czasami mam odpały z góry przepraszam. Jak poczuję się gorzej to zmienię tożsamość bo czasami mam problem z rozdwojeniem jaźni, szczególnie w internetach, których nie traktuję poważnie
Witam wszystkich
Witam wszystkich
- sinplez1y1
herniezz Witaj nowy debianowcu oby apt ci dobrze chodził a cały system czekał na zadania swojego pana pokornie i pieczołowicie je wykonując troszcząc się o maszynę mu powierzoną amen
Witam wszystkich po dłuższej przerwie. Zauważyłem, że niedawno stuknęło 10 lat od mojej rejestracji. Przez dłuższy czas siedziałem na Xubuntu, ale niedawno przeszedłem na "debiano-pochodną" dystrybucję, a konkretnie Devuan Jessie. Pomyślałem, że do Was zajrzę. Udziela się ktoś jeszcze z osób przebywających w latach 2007-2009? Yampress widzę wciąż aktywny.
Yampress, czyli Twój wysiłek został doceniony :) A ja widzisz, wciąż "Beginner" pod awatarem. Ale to akurat prawda, lata spędzone z Xubuntu mnie raczej nie rozwinęły pod względem wiedzy o Lunuksie, a wręcz przeciwnie, konfigurując Jessie musiałem sobie parę rzeczy przypomnieć.
Postaram się tu zaglądać dość regularnie, głównie żeby nadrobić nieco zaległości, ale może będę mógł w niektórych sprawach pomóc. Od lat używam Xfce, więc głównie w tych kwestiach.
Postaram się tu zaglądać dość regularnie, głównie żeby nadrobić nieco zaległości, ale może będę mógł w niektórych sprawach pomóc. Od lat używam Xfce, więc głównie w tych kwestiach.
Archa też swego czasu przerabiałem, ale to bardziej z ciekawości, niż z chęci używania go na co dzień. Jednak lubię nieco prostsze rozwiązania. O, znalazłem nawet swój mini-przewodnik z tamtych czasów - core 2011.08.19.
Teraz siedzę na czystym Jessie "main", ale zostawiłem sobie Xubuntu 16.04 na drugim dysku, jakby mnie czasami wzięło na jakieś granie na Steam.
Teraz siedzę na czystym Jessie "main", ale zostawiłem sobie Xubuntu 16.04 na drugim dysku, jakby mnie czasami wzięło na jakieś granie na Steam.