Pochwalcie się swoimi pulpitami pod Debianem
http://img110.imageshack.us/my.php?image=screengp5.png
:arrow: Debian Etch
:arrow: Fluxbox
Albo miniaturka, albo link przy takim rozmiarze screenshota. - draco.
:arrow: Debian Etch
:arrow: Fluxbox
Albo miniaturka, albo link przy takim rozmiarze screenshota. - draco.
no więc to mój pulpit..nie skończyłem jeszcze, ale już powoli wygląda jak powinien..nic nadzwyczajnego chyba..
więc co my tam mamy?
:arrow: Debian lenny
:arrow: KDE
:arrow: conky
jeśli chodzi o conky to jest to config powstały na podstawie jednego ze screenów draco (w temacie o Berylu i problemach z Yakuake) spodobał mi się ten minimalizm i pasował mi na pulpit, więc chciałem coś podobnego sobie zrobić
ps. jeśli uznasz to za wredną zrzynę draco i wykorzystanie Twojej pracy, hm, bez pytania, no to w sumie przepraszam..
[ Komentarz dodany przez: draco: 2007-08-05, 11:51 ]
Jakoś przetrwam :>
[ Dodano: 2007-08-05, 11:54 ]
w taki razie bardzo dziękuję
Moj Laptop.
Srodowisko: GNOME
Gtk: aero-clone
Window Border: LiNsta-Black-Flat
Ikony: NuoveXT
Tapeta: Vista
Programy: Gaim, CompizTryIcon
GDM: Rebel Wins
...wiem,wiem ..znowu Vista ..ale twarze znajomych, ktorzy to widza z efektami Compiz, sa warte tej imitacji
------------------------------- DODANO --------------------------------------- 2007-08-08, 14:28
A to moj Debian:
Info tematow i ikonek na screenie w konsoli.
Poza tym polecam bardzo PulseAudio, tym co jeszcze nie uzywaja. mam go zamiast esd, troche konfiguracji potrzeba, ale dziala wysmienicie, gra jakby czysciej oraz ma mozliwosc regulowania dzwieku dla pojedynczych aplikacji/streamow.
A ponizej moje ostatnie Ubuntu :
Info na screenie.
Srodowisko: GNOME
Gtk: aero-clone
Window Border: LiNsta-Black-Flat
Ikony: NuoveXT
Tapeta: Vista
Programy: Gaim, CompizTryIcon
GDM: Rebel Wins
...wiem,wiem ..znowu Vista ..ale twarze znajomych, ktorzy to widza z efektami Compiz, sa warte tej imitacji
------------------------------- DODANO --------------------------------------- 2007-08-08, 14:28
A to moj Debian:
Info tematow i ikonek na screenie w konsoli.
Poza tym polecam bardzo PulseAudio, tym co jeszcze nie uzywaja. mam go zamiast esd, troche konfiguracji potrzeba, ale dziala wysmienicie, gra jakby czysciej oraz ma mozliwosc regulowania dzwieku dla pojedynczych aplikacji/streamow.
A ponizej moje ostatnie Ubuntu :
Info na screenie.