win-get
Hm...sprobuj skompilowac sobie jadro...a jaki windows? Z niektorymi wersjami Windows są problemy z instalacją z repo, proponuje kompilacje jądra...hahahha...( ej czy mi się wydaje, czy to brzmi żałosnie? :-P) I wyobrazcie sobie ze niebawem powstanie forum o windows, na ktorym ktos napsize o takim problemie.. :mrgreen:
Deathman, fakt, trochę dziwnie wygląda samo win-get... Ale idea dobra - wszystkie programy w jednym miejscu, to trza przyznać (ta, niby są serwisy z programami... Idea repozytoriów jakoś bardziej mnie przekonuje:P)
A i mówisz jądro kompilować? no nic, spróbuję... Ciekawe tylko, czy kernel 5.1-3 będzie dość stabilny :mrgreen:
A i mówisz jądro kompilować? no nic, spróbuję... Ciekawe tylko, czy kernel 5.1-3 będzie dość stabilny :mrgreen:
łyndołs nie musi mieś forum żeby ludzie pisali o problemach w nimDeathman pisze:I wyobrazcie sobie ze niebawem powstanie forum o windows, na ktorym ktos napsize o takim problemie.. :mrgreen:
a tak serio to myślę że winda była by lepsza, gdyby m$ zmienił politykę i nie próbowali by na siłę być systemem bardzo łatwym w obsłudze, co prawda dzięki temu mają klientów, ale to tak jak by BMW robiło takie auta którymi mógłby jeździć każdy bez wcześniejszego przeszkolenia odnośnie obsługi pojazdu i przepisów ruchu drogowego....
m$ nie kopiuje nic, tylko społeczność windy, a czemu sam nic nie wprowadza.... bo ma zamknięty kod źródłowy i to co zrobi traktuje jak świętość tylko dla userów posiadających licencje.daris pisze:Dziwi mnie tylko jedna rzecz - czemu windows kopiuje wszystko z innych systemów, a sam nic nowego nie wprowadza?
no wiesz jak byś zapytał o te "kopiowanie" ludzi z m$ to znajdą 1546157465... odpowiedzi że nie jest to kopiowanie, tylko coś tam.... (jak zawsze w m$).Ventrue pisze:velmafia, nie kopiuje?
oglądnij te filmiki: klik
Co ty na to?
zresztą, po co tracić na nich czas? róbmy swoje, a oni niech robią swoje.....
aloha