7 jest w pełni obsługowany już teraz, 8 w bólach też, ale dalsze ja na razie nie chcą działać, próbowałam cs2 i cs3 i nie działa, cs2 sie instaluje ale nie uruchamia, a cs3 w ogole staje w czasie instalacji.
Własnie walczę z CS3 PL - prawie mi się udało, praktycznie plansza tytułowa się włącza ale potem program się wywala - NotImplemented z gdiplus.dll. Pozostaje poczekac na nowsza wersje Wine albo próbowac zewnetrzej gdiplus ale to pociągnie za soba wiele innych modułów.
W ogóle na Wine nie udało mi się uruchomić niczego co korzysta z gdiplus - nawet prostych programów ćwiczebnych, które sam pisałem (kod natywny gdi+1.0 i 1.1).
Wydaje mi się że na dzień dzisiejszy Wine tego wcale nie obsluguje
Ja dodam tylko od siebie, że u mnie PS8 pod crossoverem nie dziala, pod wine rowniez. A co do CS2 to można go uruchomić na Debianie bez żadnych większych problemów....
giaur pisze:A próbował ktoś instalować Photoshopa 10? Ja próbowałem na Wine, ale mam komunikat:
Cytat:
Oprogramowanie nie może zostac zainstalowane, ponieważ JScript nie jest prawidłowo zarejestrowany. Proszę naprawić JScript i ponownie uruchomić program instalacyjny