Instalowali

Wszystko Off Topic
Ziomek

Instalowaliście AmericasArmy?

Post autor: Ziomek »

Interesuje mnie czy instalowaliście kiedyś na linuksie americas army 2.5(linuksową wersję).
Jeśli tak to napiszcie mi jakie biblioteki są potrzebne.
pdabrowsky

Post autor: pdabrowsky »

Kiedyś instalowałem. Jest to plik *.run jak dobrze pamiętam więc instalujesz przez sh ./... A co do pakietów dodatkowych to nic nie chciał. Generalnie u mnie na Athlon 2200 Xp 1GB ram i Radeon 8500 chodzi ekstra :D

P.S. Jakich on tam bibliotek potrebuje to nie wiem. Wszystkie miałem (dla sprostowania)
Ziomek

Post autor: Ziomek »

Dzięki, dzięki, dzięki!!!.
Plusik dla pana!
brz
Beginner

Post autor: brz »

Plusik nie plusik, na wiele ci sie to nie przyda bo w 2.5 juz prawie nikt nie gra. Zostalo pare serwerow (ostatnio sprawdzalem w okolicach kwietnia) i z reguly jeden, moze dwa maja rozsadne pingi. Raczej meczarnia niz przyjemnosc, No chyba, ze zamierzacie grac sobie na LANie. ;]
pdabrowsky

Post autor: pdabrowsky »

brz pisze:Plusik nie plusik, na wiele ci sie to nie przyda bo w 2.5 juz prawie nikt nie gra. Zostalo pare serwerow (ostatnio sprawdzalem w okolicach kwietnia) i z reguly jeden, moze dwa maja rozsadne pingi. Raczej meczarnia niz przyjemnosc, No chyba, ze zamierzacie grac sobie na LANie. ]
Muszę nie zgodzić się z przedmówcą. :P Gram nadal na wersji 2.5.0 i jest tam sporo serwerów. Może nie tyle co kiedyś ale naprawdę dużo ludzi jeszcze gra więc nie ma problemu. A co do pingów to nie zdażyły mi się żadne opóźnienia w grze.
drupi

Post autor: drupi »

A ja napiszę bo mam pewien problem z uruchomieniem gry:
Przy próbie uruchomienia z konsoli mam taki komunikat:

Kod: Zaznacz cały

WARNING: ALC_EXT_capture is subject to change!
X Error of failed request:  BadValue (integer parameter out of range for operation)
  Major opcode of failed request:  135 (XFree86-VidModeExtension)
  Minor opcode of failed request:  10 (XF86VidModeSwitchToMode)
  Value in failed request:  0x5f
  Serial number of failed request:  180
  Current serial number in output stream:  181
No i awaria gra sie nie uruchamia, także jakby ktoś wiedzial jak pomóc to byłoby milo z jego strony.

// używaj tagów code.
ruun
ODPOWIEDZ