No tak stworzylem plik ale jak zrobic zebym w windowsie mogl przegladac partycje linuxa :? bo to co sobie sciagnąłem (modconf) z debian.org nie wiem jak wrzucic na partycje linuxa zeby moc zainstalowac poprzez polecenie: dpkg -i
bo chce to nowe jądro zainstalować, z tym ze nie mam połączenia z netem... chce narazie skonfigurowac net, tak aby sie mogl laczyc i pobierac to czego bede potrzebował...
zainstaluj sobie w windzie Total Comandera i sciągnij odpowiedni plugin, jest taki bo sam używam. Nie ma wtedy problemów z przeglądaniem linuxowych partycji.
lo Link encap:Local Loopback
inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0
inet6 addr: ::1/128 Scope:Host
UP LOOPBACK RUNNING MTU:16436 Metric:1
RX packets:12 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:12 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:0
RX bytes:792 (792.0 b) TX bytes:792 (792.0 b)
chcialem sobie pakiet przesłać na partycje linuxa, konkretnie modconf, ale nie da rady ani total comanderem, ani partition magic 8 :/ da sie tylko z linuxa na partycje windowsa... :-/
bez modconf moge zapomniec o necie sorry ze tak smęce...
Shaarky pisze:chcialem sobie pakiet przesłać na partycje linuxa, konkretnie modconf, ale nie da rady ani total comanderem, ani partition magic 8 :/ da sie tylko z linuxa na partycje windowsa... :-/
bez modconf moge zapomniec o necie sorry ze tak smęce...
Mam dwa pomysły. Pierwszy wypalasz pakiet na płytę i przenosisz na linuksa. Drugi, lepszy w/g mnie, odpalasz jakieś livecd (jeśli masz) i gitara
szkoda mi całej płytki na jeden pakiet :/ mam płytke instalacyjna Debiana... mam też pendrive, ale pewnie nie uda mi sie go odpalić pod Debianem chyba ze to skomplikowane nie jest :?: