Rozwój forum?
Rozwój forum?
Cześć,
Tak sobie myślę, czemu nie macie własnej domeny? Dlaczego dalej jedziecie na tym dziadostwie którym jest ten skrypt forum - przemo?
Systemu używacie z najwyższej półki a oprawa tego wszystkiego słabizna :P
pzdr!
Tak sobie myślę, czemu nie macie własnej domeny? Dlaczego dalej jedziecie na tym dziadostwie którym jest ten skrypt forum - przemo?
pzdr!
Re: Rozwuj forum?
a co takiego złego z ta domeną?JarekMk pisze:Cześć,
pzdr!
czemu uważasz że to takie dziadostwo ten skrypt phpbb v2? masz jakis inny lepszy na mysli?
smf smf2 punbb phpbb3 ?
Pale sie ze wstydu przed moją nieuwagą ]czemu uważasz że to takie dziadostwo ten skrypt phpbb v2?[/quote]fnmirk pisze:Rozwój jest rozwojowy :-D
Gdyż siedze w tym temacie już długi czas : )
MyBB ale to tylko mój faworyt - od tego co teraz jest każdy będzie lepszyYampress pisze:masz jakis inny lepszy na mysli?
A co jest złego w domenie debian.linux.pl? Poza tym, domenę .pl może mieć każdy za 12 zł, a na *.linux.pl trzeba sobie zasłużyć, taka domena jest o wiele bardziej ekskluzywna .JarekMk pisze:Tak sobie myślę, czemu nie macie własnej domeny?
Niektóre skrypty forum może są rzeczywiście lepsze, ale jak na razie to przemo sprawuje się ok.
-