Rozwój forum?

Wszystko Off Topic
Zarov
Beginner

Post autor: Zarov »

Zobacz na stronę choćby slackware.com - to jest ideał. Nie potrzeba tutaj żadnych wodotrysków z for młodzieżowych itd. Jak jest tak niech zostanie. Nie warto zmieniać czegoś co jest dobre. Jeśli zajdzie potrzeba to administracja zmieni skrypt forum.
B33RK4

Post autor: B33RK4 »

Dokładnie przecież forum nie ma być full wypas wypchane bajerami tylko CZYTELNE, czyli tak jak jest teraz.
Awatar użytkownika
3ndriu
Beginner

Post autor: 3ndriu »

Mnie też się podoba taki styl forum. Wszystko czytelne, można się połapać w opcjach. Po co zmieniać coś, co jest dobre?
-=sKy=-

Post autor: -=sKy=- »

Witam wszystkich jako że to mój pierwszy post na "debianowym" forum.
Co do opinii o wyglądzie podzielam zadnie moich przedmówców że jest dobrze jak jest.
Nie ma potrzeby komplikowania sobie życia.Forum ma pomagać a nie oko wyglądem cieszyć.
Stare czasami wcale nie znaczy gorsze.
Korzystam z różnych for i czasami do białej gorączki doprowadza mnie widok dziesiątków banerów ,tony grafiki wszelkiej maści która za czym sie załaduje to spokojnie można dwa browary wychylić .
Pozdrawiam
zalbox

Post autor: zalbox »

Czytelne, przyjemne dla oka, domena łatwa do zapamiętania - czego chcieć więcej ;) ?
Awatar użytkownika
grze_S
Beginner

Post autor: grze_S »

Domena jest jak najbardziej OK.
A jeśli chodzi o temat to zostawić obecny jako standardowy, a po za tym dorzucić jakiś inny żeby można było sobie zmienić jak się ten znudzi ;-)
yantar
Member

Post autor: yantar »

Powiedzialbym, ze ten czarno-bialy styl forum jest jednym z lepszych jakie widzialem. Bardzo przejrzysty i czytelny.
Awatar użytkownika
Inquistor
Beginner

Post autor: Inquistor »

Sporo przesiedziałem na pewnym forum graficznym, gdzie oprawa i bajery były nieodłacznym elementem serwisu i wyglądało to super - ale czy tutaj coś takiego jest potrzebne ?

Tutaj nie ważna jest forma, lecz treść. Treść treść i jeszcze raz treść!
skynet
Beginner

Post autor: skynet »

Nasze forum[phpBB modified by Przemo] mi bardzo pasuje ponieważ ma wyszukiwanie 3 liter, które czasami oszczędza sporo czasu. Dodatkowo jest mało grafiki co na wolniejszych łączach jest zaletą[doceniłem to jak miałem DL 5KB spowodowaną awarią sieci]. Jedyna rzecz która przeszkadza jest informacja o 500 nieprzeczytanych postach.
B33RK4

Post autor: B33RK4 »

W czym problem wcisnąć - odznacz wszystkie fora jako przeczytane?
ODPOWIEDZ