Rozwój forum?
Witam wszystkich jako że to mój pierwszy post na "debianowym" forum.
Co do opinii o wyglądzie podzielam zadnie moich przedmówców że jest dobrze jak jest.
Nie ma potrzeby komplikowania sobie życia.Forum ma pomagać a nie oko wyglądem cieszyć.
Stare czasami wcale nie znaczy gorsze.
Korzystam z różnych for i czasami do białej gorączki doprowadza mnie widok dziesiątków banerów ,tony grafiki wszelkiej maści która za czym sie załaduje to spokojnie można dwa browary wychylić .
Pozdrawiam
Co do opinii o wyglądzie podzielam zadnie moich przedmówców że jest dobrze jak jest.
Nie ma potrzeby komplikowania sobie życia.Forum ma pomagać a nie oko wyglądem cieszyć.
Stare czasami wcale nie znaczy gorsze.
Korzystam z różnych for i czasami do białej gorączki doprowadza mnie widok dziesiątków banerów ,tony grafiki wszelkiej maści która za czym sie załaduje to spokojnie można dwa browary wychylić .
Pozdrawiam
Nasze forum[phpBB modified by Przemo] mi bardzo pasuje ponieważ ma wyszukiwanie 3 liter, które czasami oszczędza sporo czasu. Dodatkowo jest mało grafiki co na wolniejszych łączach jest zaletą[doceniłem to jak miałem DL 5KB spowodowaną awarią sieci]. Jedyna rzecz która przeszkadza jest informacja o 500 nieprzeczytanych postach.