UbuDSL 1.0 alpha

Masz problemy z siecią bądź internetem? Zapytaj tu
adrian5632

Post autor: adrian5632 »

Zmiany nazwy, jak już w wielu miejscach pisałem, nie będzie. M.in. dlatego, że obsługa innych dystrybucji będzie zaimplementowana, a wsparcie oficjalne będzie tylko dla Ubuntu
xbmxnnqevna
Beginner

Post autor: xbmxnnqevna »

adrian5632 pisze:Zmiany nazwy, jak już w wielu miejscach pisałem, nie będzie. M.in. dlatego, że obsługa innych dystrybucji będzie zaimplementowana, a wsparcie oficjalne będzie tylko dla Ubuntu
Hehe co za upartość. Czas pokaże, kiedyś na forum Ubuntu jakaś kobieta w wątku o UbuDSL napisała jak dobrze pamiętam dla czego nie ma wydania na Debiana. To odpowiedziałeś jej że nie będzie i kropka. Trochę czasu minęło i co teraz UbuDSL na Debiana oficjalnie :-) Jeszcze minie trochę czasu i będzie zmiana nazwy ;-)
adrian5632

A czy ja kiedykolwiek napisałem, że nie będzie obsługi? Ja pisałem o oficjalnym wsparciu. A, przynajmniej dla mnie, to wielka różnica :P
JarekMk
Beginner

Post autor: JarekMk »

A jakie połączenia jeszcze będzie UbuDLS obsługiwać?

P.S. adrian5632, czemu Cię nie ma na Jabbie? :) )
adrian5632

Nie rozumiem tego pytania :P No a jakie ma obsługiwać?

@P.S.
Bo system mi odmawia posłuszeństwa i net ledwo chodzi i nie mam czasu na jabbera :P
Jak będę miał trochę luzów i uporam się z systemem, to wrócę i na jabbera.

[ Dodano: 2008-05-03, 16:50 ]
Alfa 2 jest już dostępna do pobrania. Jak ktoś przetestuje na Debianie, to proszę wygenerować loga i załączyć tu na forum, bądź wysłać na podany w generatorze adres.
ODPOWIEDZ