Opera vs. Mozilla
Kod: Zaznacz cały
about:config
User Prefs
Auto Dropdown
[quote="yantar"]Ano irytujace i co najgorsze wieszalo Opere pod linuksami, jak sie szybko probowalo cos wspisywac. 2-3 szybkie rozwiniecia tego menu po kolejnej literze i byl freez ]
podziwiam. jak zawsze szukam i buszuje starając sie samemu dochodzic, znajdywać... tak dziś wymiekłem po 2h zabawy ;-)
podziwiam. jak zawsze szukam i buszuje starając sie samemu dochodzic, znajdywać... tak dziś wymiekłem po 2h zabawy ;-)
Jak to mowia na necie sa wszystkie rozwiazania na wyciagniecie reki... pozostaje kwestia odpowiednio sformulowac zapytanie. Nie moglem pozwolic by taki drobiazg mogl mnie zniechecic do mojej ulubionej przegladarki :mrgreen:Yampress pisze:podziwiam. jak zawsze szukam i buszuje starając sie samemu dochodzic, znajdywać... tak dziś wymiekłem po 2h zabawy
Iceweasel z testinga 2.0.0.14 wyswietla ta strone poprawnie, pod 3.0 byc moze ta strona kwalifikuje sie do zgloszenia do teamu pracujacego nad Icewaselem. (O ile nie jest napisana wbrew standardom etc). Sprobuj przeczyscic cache przegladarki.lukasz210 pisze:Mam zainstalowanego Iceweasela z repo sida (jest to wersja rc2). Pod najnowszą operą ta strona wyświetla się poprawnie