Kod: Zaznacz cały
aptitude install aspell aspell-pl
Krótkie HowTo, aczkolwiek mam nadzieję, że się komuś przyda. Zachęcam jednak do otwartego rozwiązania jakim jest IceWeasel
aptitude install aspell aspell-pl
Jeszcze konqueror sprawdza "w locie" pisownię Co do Opery, to prawda, "w locie" nie sprawdza, ale w nowej wersji, kto wie, kto wie Ja jednak liczę na to, że w Operze wreszcie czcionki zostaną poprawione...Zarov pisze:Ciekawe, lecz malo praktyczne. Bede dalej czekac az samo z siebie bedzie poprawiac pisownie jak to jest teraz w Firefoksie...
No właśnie. Konqueror jest jedyną przeglądarką, którą rekomenduje w3c. Jako jedyna przechodzi one wszystkie możliwe testy. Tylko, tu jest problem, bo jest ona aż "za dobra". Przykład, wejdź na dobreprogramy.pl i spróbuj zmienić styl, to znaczy kolor, np. na vista, czerwony itp. Nie idzie. Wejdź w "Programy" to zobaczysz piękny, długi zielony pasek. Wejdź na oficjalne forum suse. Także tam niektóre rzeczy są "pokręcone". Wina przeglądarki? Może strony nie są ze standardami napisane? To pytanie stawiam sobie od wczoraj i jeszcze nie uzyskałem odpowiedzi.Konqueror niby swietnie przechodzi jakies tam testy jako jedyna przegladarka ale nie bardzo nadaje sie do surfowania po necie...No nic. Czekamy
Qt: 3.3.7
KDE: 3.5.5
Konqueror: 3.5.5