Zamienniki dla The Bat oraz The KMPlayer

Tematy związane z oprogramowaniem, instalacją, konfiguracją
Awatar użytkownika
ruun
Member

Post autor: ruun »

greg23, właśnie to jest ten minus Kmaila, trzeba ręcznie porobić foldery i utworzyć odpowiednie filtry, inaczej chyba się nieda.
bns

Post autor: bns »

SeRdEcZnY pisze:
greg23 pisze:Chcialem uniknac odpalania aplikacji przez "emulatory" win32
win32 to codec, a emulatory to wine, crossover
A co to jest za kodek win32? Jaki format plików dekoduje? Nie znam go ]
Poza tym wine nie jest emulatorem tylko implementacja bibliotek Windows.

Jak już kogoś poprawiasz, to chociaż dobrze ;)
greg23

Post autor: greg23 »

ruun pisze:greg23, właśnie to jest ten minus Kmaila, trzeba ręcznie porobić foldery i utworzyć odpowiednie filtry, inaczej chyba się nieda.
Po kilku testach, przyznam, ze jestem w malym szoku. Nigdy nie uzywalem takiego pakietu do zarzadzania osobistymi informacjami, ale dziala super. Polecam innym. Mimo recznego ustawiania i konfigu, narzedzie Kontact (email, organizer itp) jest naprawde swietne. :-D
AdeBe
Junior Member

Post autor: AdeBe »

greg23 pisze:Po kilku testach, przyznam, ze jestem w malym szoku. Nigdy nie uzywalem takiego pakietu do zarzadzania osobistymi informacjami, ale dziala super. Polecam innym. Mimo recznego ustawiania i konfigu, narzedzie Kontact (email, organizer itp) jest naprawde swietne. :-D
AdeBe pisze:Aczkolwiek jeśli zdołasz przyzwyczaić się do Kmail'a a potem zaczniesz korzystać z całego zestawu Kontact, to cud miód i orzeszki :-D
A nie mówiłem :D

Good for you, całym minusem kmaila jest właśnie jego początkowa konfiguracja, potem jest już przyjemnie
ODPOWIEDZ