Zamieniłem niedawno firefoksa na swiftfoksa, ale od niedawna mam na nim problem z filmami.
Filmy na youtube przy pełnym ekranie zamykają przeglądarkę. Próbując rozwiąć problem zauważyłem, że firefox ma dużo więcej wtyczek niż swiftfox w ,,about lugins'' (w sf tylko shockwave).
Dlaczego tak jest skoro, swiftfox to praktycznie to samo co firefox? I dlaczego pod FF pełny ekran działa normalnie, a pod SF robi krach?
Róznice mi
-
-
- Senior Member
Masz swiftfoksa i FF tej samej wersji?
SF, jeśli się nie mylę, może, ale nie musi korzystać z tych samych pluginów. Może trzeba na nim ponownie zainstalować? Od jakiegoś czasu nie używam swiftów. Generalnie jest to FF skompilowany przy użyciu flag procesorów.
Jeśli SF używasz, bo jest/ma być szybszy, to zainstaluj sobie FF w wersji co najmniej 3.1 (może być abrowser) - tu, rzeczywiście działa szybciej. Niestety - jeszcze nie ma polskich wersji językowych.
SF, jeśli się nie mylę, może, ale nie musi korzystać z tych samych pluginów. Może trzeba na nim ponownie zainstalować? Od jakiegoś czasu nie używam swiftów. Generalnie jest to FF skompilowany przy użyciu flag procesorów.
Jeśli SF używasz, bo jest/ma być szybszy, to zainstaluj sobie FF w wersji co najmniej 3.1 (może być abrowser) - tu, rzeczywiście działa szybciej. Niestety - jeszcze nie ma polskich wersji językowych.
-
-
- Senior Member