Ostatnie pytanko. Jeśli tarem zrobię backup wszystkich folderów i później przywrócę to na tej samej maszynie ale innym dysku to system się podniesie, czy nie?
Temat o dd widziałem ale nie bardzo mi się spodobała ta metoda gdyż pochłania duże ilości miejsca na dysku. Zainteresował mnie sposób z postawieniem systemu od nowa przy pomocy kopii listy pakietów podany w linkach lis6502. Czytam i będę testował. Dzięki za wszystkie informacje. Pozdrawiam.
krzyniog pisze:Temat o dd widziałem ale nie bardzo mi się spodobała ta metoda gdyż pochłania duże ilości miejsca na dysku. Zainteresował mnie sposób z postawieniem systemu od nowa przy pomocy kopii listy pakietów
Gdybyś uważnie przejrzał temat o dd to na samym początku jest odnośnik do tematu, o którym teraz wspominasz
Po wszystkich przejściach i doświadczeniach z zrzucaniem obrazu partycji, mogę śmiało polecić partimage który znajduje się między innymi na dystrybucji Live CD System RescuCD.
poldas pisze:Po wszystkich przejściach i doświadczeniach z zrzucaniem obrazu partycji, mogę śmiało polecić partimage który znajduje się między innymi na dystrybucji Live CD System RescuCD.