[+] Jaka wersja systemu i moje dylematy?

Wszystko Off Topic
Awatar użytkownika
SpeedVin
Beginner

Post autor: SpeedVin »

Zmieniłem repozytorium i wpisałem wszystkie komendy jakie tylko zaproponowaliście i były w poradniku.
Nawet nowsze jądro zainstalowałem, a i tak dalej był Lenny 5.0
Wszystko jest w porządku na razie jeszcze nie zmienili (deweloperzy) numeru wersji Debiana.
Więc nie mów, że to było takie 5 min roboty, nigdy się nie bawiłem w zmiany gałęzi.
Gotowego Debiana musiałem mieć na jutro, więc nie truj jak nie wiesz w czym rzecz.
Wiesz z tym to różnie bywa dla niektórych to nie problem dla niektórych tak ;-)
wieszti
Beginner

Post autor: wieszti »

Pasik pisze:Zmieniłem repo i wpisałem wszystkie komendy jakie tylko zaproponowaliście i były w poradniku.
Nawet nowsze jądro zainstalowałem, a i tak dalej był Lenny 5.0
I jak zainstalujesz wersje testową od nowa też pewnie będziesz miał numerek 5.0, po prostu jeszcze nie zmienili numerka, ważne są wpisy w sources.list i zainstalowane pakiety, a nie /etc/debian_version.

Jeśli zrobiłeś to co pisałeś to masz już aktualną wersję testową - Sqeeze, który niewiele różni sie obecenie od stable Lennego, bo wszystkie zmiany muszą przejść przez Sida i dopiero później trafią do Sqeeze
Golec

Post autor: Golec »

O ludzie... teraz mi mówicie. Przed chwilą zainstalowałem nową wersje testową i znowu wyskakuje 5.0
No, ale jak to mówią lepiej późno niż wcale dalej bym się z tym pewnie męczył ;d
Dzięki wam, temat do zamknięcia.

#down
Dobrze, że ty wiesz. Nie odzywaj się w moich tematach, bo niepotrzebne mi są takie posty.
Akkon
Junior Member

Post autor: Akkon »

Golec pisze:a i tak dalej był Lenny 5.0
I tak ma być. Gdybyś przejrzał wcześniej dokładnie forum (nawet nie tak daleko wstecz), tak jak powinieneś zrobić od razu, to twój wątek byłby w ogóle zbędny.
O ludzie... teraz mi mówicie. Przed chwilą zainstalowałem nową wersje testową i znowu wyskakuje 5.0
Dictum sapienti est!
więc nie truj jak nie wiesz w czym rzecz
Kto tu w takim razie truje i nie wie w czym rzecz?
ODPOWIEDZ