Każdy temat z kategorii gotowe rozwiązania jest zamykany aby łatwiej było z niego korzystać. Jeżeli ktoś ma jakieś uwagi lub propozycje usprawnienia takiego tematu może zawsze skontaktować się z autorem przez PW, a gdy ten jest niedostępny z moderatorem lub napisać własną wersję rozwiązania.panel pisze:Czytałem temat " zbiór/opis programów pod konsolę" i zauważyłem, że jest trochę niekompletny. Może za wcześnie został zamknięty...
W wypadku tego tematu jest podobnie.
Robi się z Twojej sugestii lista życzeń o napisanie podręcznika o korzystaniu z programów konsolowych. Nie wiem czy warto powielać instrukcje konfiguracji systemu akurat w tym temacie. Temat ten to rodzaj indeksu popularnych i użytecznych programów. Bardziej drobiazgowe rozwiązania są w innych tematach i w opisach instalacji systemu.panel pisze:Przydałoby się coś o rozdzielczości konsoli, żeby to wygląd jakiś miało.
Jeżeli jest to w zakresie Twoich zainteresowań popartych doświadczeniem nic nie stoi na przeszkodzie abyś przedstawił własne opracowanie takiego zastosowania dla tych programów.panel pisze:Praca w trybie tekstowym to na starych laptopach oszczędność energii i zasobów, może warto poznać kilka programów.