Dzieci neo, pokemony itp...

Wszystko Off Topic
Akkon
Junior Member

Post autor: Akkon »

AdeBe pisze:Nooo w końcu jakiś porządny offtop
Eeee.. przesadzasz. Dział luźne, poważny problem społeczny został zarysowany, to i odzew musiał się pojawić. Wszystkie odpowiedzi jednak całkowicie poważnie i na temat. Jeśli już miałbym kogoś wskazywać kto offtopuje w tym wątku, to byłbyś nim Ty ]zniszczyliście chłopakowi poczucie misji, jak mogliście[/quote]
Ależ nie, my mu tylko wskazujemy, że on sam jest celem tej misji. Niech zatem będzie konsekwentny i zrobi tak jak sam postuluje:
tępię zawsze!
Ister
Junior Member

Post autor: Ister »

Ooo, przepraszam. Koresponduję z człowiek poza forum i obiecał że przynajmniej częściowo zastosuje się do wskazówek. Zatem poczucie misji pozostało na stanowisku.
Awatar użytkownika
lis6502
Member

Post autor: lis6502 »

AdeBe pisze:Swoją drogą, zniszczyliście chłopakowi poczucie misji
Obrazek
Niechaj demotywator będzie dla niego motywacją ]
winnetou

Post autor: winnetou »

Dziękuje...
giaur
Member

Post autor: giaur »

Wracajac do tematu... no coz, dzieci sie bawia. Jezeli sprawia im to przyjemnosc, niech sie bawia - w koncu robia to w swojej wlasnej piaskownicy. Co mi do tego?
Chociaz zjawisko jest niepokojace, chciałoby się zapytać - "co z tego wyrośnie", no ale cóż

"Trole" to ci, ktorzy udzielaja sie na roznych forach, wszelkiego typu fanboje (przyklad: "Vista jest najlepsza, linuksiarze do domu!!!", "Opera jest najlepsza!!") i tutaj faktycznie wkurzają normalnych czytelników, wywołując niepotrzebne flame'y
dzidzius80
Beginner

Post autor: dzidzius80 »

Oj, a mnie lenistwo uratowało do pOkenioRnIarsTfa, bo nie chciało mi się konfigurować Neo pod Debiana, i mam małą sieć co mi Lan kabelek do mieszkania dostarcza.

Duużo jest takich kenów, i Barbi co to sportowe samochodziki, najnowsze telefony mają, i już zamówili Windows 7, a póki co z rozpaczą używają Visty :D

Ok, przyznam się, do montażu video używam Adobe, i do tego muszę mieć Windows XP bo pod wine nie chce mi działać :D

Ale co byśmy bez dzieci Neostrady zrobili bez nich TPSA by pewnie padła, a mój były dostawca internetu używa TP jako linii wyjściowej :D

Mówią że Windows jest łatwiejszy bo tylko klik, klik, klik, a tu niespodzianka, chciałem mieć LAMP pod Windows, i jestem za głupi, robiłem jak trzeba, i nie chciało działać :D http://dzidzius80.uznam.net.pl, musiałem niestety :mrgreen: na Debianie odpalić, i co?

Kod: Zaznacz cały

skopiowałem pliki do /var/www 
i cudnie zadziałało z miejsca.

I co ja z sobą zrobię, z lenistwa nie zostałem dzieckiem Neo :D
ODPOWIEDZ