Uwagi, propozycje, pomysły, odnośnie forum
Iceweasel loguję się lecz nie otwiera się strona główna
Witam!
Kolejny raz już mi sie to zdarza więc skrobnę post.
Używając Iceweasel loguję się na stronę debian.linux.pl, lecz nie otwiera się strona główna. Widać tylko nagłówek ( czarny pasek na którym przyciski są aktywne) natomiast brak treści strony głównej - czarny ekran. Dziś stało sie tak ponownie.
Opera działa OK.
System Debian Lenny aktualizowany środowisko Gnome, Iceweasel wer. 3.0.6
W czym może być problem - po mojej stronie czy też po stronie Forum?
pozdrowienia
Kolejny raz już mi sie to zdarza więc skrobnę post.
Używając Iceweasel loguję się na stronę debian.linux.pl, lecz nie otwiera się strona główna. Widać tylko nagłówek ( czarny pasek na którym przyciski są aktywne) natomiast brak treści strony głównej - czarny ekran. Dziś stało sie tak ponownie.
Opera działa OK.
System Debian Lenny aktualizowany środowisko Gnome, Iceweasel wer. 3.0.6
W czym może być problem - po mojej stronie czy też po stronie Forum?
pozdrowienia
Proszę oto onefnmirk pisze:DadaD, jeżeli możesz wykonaj zrzut ekranu.
pierwszy
drugi
¯adnych dodatków oprócz wyłączonego Adblocka nie posiadam.
pozdrowienia
EDYTKA:
Wywawliłem historię, ciasteczka i inne tzw prywatne dane zgodnie z powyższą poradą i udało się po zalogowaniu wejść na stronę główną.
Zobaczymy czy na trwale.
- szmergiell
- Beginner
DadaD, problem jest znany i opisany np. przeze mnie. Nie powtórzy się, dopóki nie klikniesz na belce, żeby się ukryła. Jak już się tak stanie -- wyczyść ciastka i uruchom przeglądarkę ponownie. Wtedy zadziała.
Nigdy nie stosowałem poprzez klikanie ukrywania belki, nie wiedziałem, że tak można, teraz spróbowałem i wchodzę bezproblemowo na stronę główną. Tak że u mnie powód blokowania strony, raczej nie jest związany z ukrywaniem belki.szmergiell pisze:DadaD, problem jest znany i opisany np. przeze mnie. Nie powtórzy się, dopóki nie klikniesz na belce, żeby się ukryła. Jak już się tak stanie -- wyczyść ciastka i uruchom przeglądarkę ponownie. Wtedy zadziała.
Ale mam wczoraj przeczyszczone cache, opróżnione ciasteczka itd.
U mnie problem występował tylko pod Debianem Lenny i przeglądarką Iceweasel i to sporadycznie, nie był stały, samoistnie naprawiał się.
Na razie działa OK.
Pozdrowienia
- shevchenko1987
- Beginner