Euzebiusz29 pisze: "POLACY NIE GÊSI SWÓJ JÊZYK MAJ¡"(Jan Kochanowski, jak by ktoś nie wiedział :-D)
LOL padłem, powiem najdelikatniej jak tylko potrafię BZDURA!!! Zapraszam do podstawówki/gimnazjum (nie wiem gdzie teraz ten program obowiazuje) ale to słowa Mikołaja Reja!!! Jeżeli już powołujesz się na cytat to przynajmniej byś sprawdził kto to powiedział.
A co do samego tematu: ¯yczę powodzenia moderatorowi, dopóki żyję na tym forum będę używał różnego rodzaju "skrótowców" (typu AFAIK/AFAIR, IMHO/IMO). Dlaczego? Ponieważ informatyk/programista to naród leniwy i lubi sobie upraszać życie (dlatego mamy coś takiego jak i++ ] ). Reboot. user etc to wyrazy, które wujek google zdecydowanie częściej zdnajuje niż przytoczone "ponowne uruchomienie komputera", "uzytkownik" etc. Poza tym pewnych rzeczy się raczej nie powinno tłumaczyć (jak to kiedyś Lisu powiedział "trochę idiotycznie brzmi "abstrakcyjna warstwa sprzętu" zamiast "hardware abstraction layer") poza tym proponuję poptać google o różnego rodzaju kernel panic. Ciekaw jestem ile sensownych wyników bedzie dla zapytania: "panika jąder - nie można zsynchronizować urządzenia"
A na zakończenie wypowiedź pewnego użyszkodnika, który już nie korzysta z tego forum (ciekawe why;])
użyszkodnik xXx pisze: ze to może jednak nie my jesteśmy problemem a on sam, bo tylko jemu to przeszkadza poza tym to jest forum a nie kurwa słownik jezyka polskiego
Nic do dodania nic do ujęcia. I mam w głębokim poważaniu czy dostane bana czy nie ] Jeżeli komuś sie nie podoba mój styl wypowiedzi może nie czytać. Jeżeli komuś przeszkadza mogę się wynieść ;]
Dla niezjających dziwnych akronimów, od krótych roi się sieć, polecam:
dla Debiana
dla Gen2