gielo pisze:Mnie się tam podoba ten nowszy. Jest wszystko jakby bardziej czytelne.
Jeszcze jakby admini i właściciele portali porzucili ,,polaczkowość'' i zaczęli współpracować ze sobą zamiast się zwalczać byłoby naprawdę super. Przecież Debian powinien wszystkich łączyć a nie dzielić. Nie rozumiem czemu niektórzy widzą w innych portalach o Debianie czy samym Linuksie konkurencję i np. zakazują pod groźbą bana linkowania do nich itp. Nie chce tu nikogo wytykać palcami ale z czymś takim spotkałem się nie raz osobiście i mocno mnie to irytuje.
Może kiedyś było, (i nie dociekam z czyjej winy) ale aktualnie nie ma i dopóki będę właścicielem DUG-a - nie będzie konfliktów między portalami.
Najlepszym na to dowodem, jest to że przez pewien okres czasu byłem równocześnie adminem na DUG-u i moderatorem TUTAJ. Ze względów rodzinnych musiałem porzucić tę funkcję, ale nadal jestem jako przyjaciel TEGO forum.
Przykro mi to stwierdzić, ale Twoja wypowiedź nakręca spiralę niechęci między portalami (forami), a to jest brzydkie.
I jeszcze jedno - żadna z cytowanych przez Ciebie informacji nie jest prawdziwa. Zawsze masz prawo zwrócić się do admina o interwencję, a do mnie zawsze. Jak do tej pory nikt nie zgłaszał mi problemów jakie wymieniłeś. EOT z mojej strony