Debian i Windows Vista na jednym komputerze
-
Debian i Windows Vista na jednym komputerze
Witam.
Jestem nowym użytkownikiem tego forum więc jeśli temat był to wybaczcie.
Mam pytanie takie: Debiana i Windowsa Vistę mogę mieć na jednym komputerze?
Mam laptopa i Windows Vista była w nim oryginalnie to nie chcę jej usuwać, ale chcę jako drugi system zainstalować sobie Debiana. Czy będą z tym jakieś problemy?
Zamówiłem sobie Debiana na Allegro żeby mieć pewność, że płyty działają bo jak ściągnąłem kiedyś to były błędy jakieś to teraz wolę nie ryzykować.
Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam.
Jestem nowym użytkownikiem tego forum więc jeśli temat był to wybaczcie.
Mam pytanie takie: Debiana i Windowsa Vistę mogę mieć na jednym komputerze?
Mam laptopa i Windows Vista była w nim oryginalnie to nie chcę jej usuwać, ale chcę jako drugi system zainstalować sobie Debiana. Czy będą z tym jakieś problemy?
Zamówiłem sobie Debiana na Allegro żeby mieć pewność, że płyty działają bo jak ściągnąłem kiedyś to były błędy jakieś to teraz wolę nie ryzykować.
Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam.
-
Aha, to dobrze, że się da.
Dziękuję.
Wiesz, ja wolę sobie zamówić i nie mieć problemów. 10zł to nie duży pieniądz. Mam Orange Freedom Pro więc mógłbym sobie ściągnąć, ale różnie to bywa ze ściągniętymi plikami.
[Dodano: 2009-08-31, 00:07]
Znalazłem podobne tematy, jednak. Ale tutaj będę pytał w razie jakichkolwiek problemów i pytań.
Pozdrawiam.
Dziękuję.
Wiesz, ja wolę sobie zamówić i nie mieć problemów. 10zł to nie duży pieniądz. Mam Orange Freedom Pro więc mógłbym sobie ściągnąć, ale różnie to bywa ze ściągniętymi plikami.
[Dodano: 2009-08-31, 00:07]
Znalazłem podobne tematy, jednak. Ale tutaj będę pytał w razie jakichkolwiek problemów i pytań.
Pozdrawiam.
Stackhouse, nowym użytkownikom forum nie wyłącza się opcji szukania..Stackhouse pisze:Jestem nowym użytkownikiem tego forum więc jeśli temat był to wybaczcie.
Np.:
http://debian.linux.pl/viewtopic.php?t=15806
-
-
Załącz zdjęcia jakieś czy inne dowody tych błędów bo ciężko Ci pomoć na chwilę obecną.