Jeszcze tak mi się skojarzyło (ale głowy nie dam sobie uciąć czy to nie chodziło o torrentfluxa), że albo w katalogu /home, albo /home/bullseye czy Pobierane, był ukryty katalog. Poszukaj z pomocą ls -al.
Pliczek torrent zapisuje sie poprawnie w katalogu FTP, natomiast w pobierane nie tworzy sie katalog i pobierany plik.
Zmiana katalogu z mojego na torrents nic nie zmieni przeciez.
Lis dobrze pamietasz, TF tworzy nie widoczny katalog ale wT nic takiego nie ma, tak samo rT.
Wiec moze sa jeszcze jakies małe sugestie ? (rozwiazujace problem oczywiscie )
Tutaj w miarę dokładnie opisałem mój proces instalacji i sprawdziłem działanie na Ubuntu i Debian'ie Lenny.
Może akurat cos tam znajdziesz co pomoże rozwiązać problemik.
Głównie według tego poradnika robiłem, uwzględniając jeszcze pewne rzeczy z oficjalnej strony wTorrent.
I właśnie sam już nie wiem co może być nie tak?
Witam, mam dopiero co zainstalowanego Debiana Lenny (instalacja sieciowa - podczas instalacji wygrane środowisko graficzne i system podstawowy). Podczas uruchomienia rtorrenta mam na dole wyświetlany błąd:
(14:09:45) Using 'epoll' based polling.
(14:09:45) XMLRPC initialized with 496 functions.
(14:09:45) The SCGI socket is bound to a specific network device yet may still pose a security risk, consider using 'scgi_local'.
rafalodi, ja tu nie widzę żadnego błędu, tylko po prostu informacje, jakie podaje Ci program. Przetłumacz sobie je na język polski, albo poszukaj na Google co one oznaczają.