Punkty "Pomóg

Wszystko Off Topic
velmafia
Member

Post autor: velmafia »

darkwater, w zupełności się z tobą zgadzam ;)
sam osobiście bym zrezygnował nawet z tych punktów "pomógł" (a trochę ich mam ;)
bo może dojść do tego że ludzie będą pomagali tylko po to żeby punkt dostać, a nie o to w tym chodzi...

mi wystarczy zwykłe "dziękuje" ;)
Kaka'
Senior Member

Post autor: Kaka' »

a tak poważnie - uważam że wszystkie te punktacje i rangi są tak naprawde niepotrzebne. Chyba nikt nie udziela się tutaj po to aby otrzymać kilka punktów.
Dokładnie. Ale mnie tam wszystko jedno, choć dużo ludzi właśnie po tych punktach nas ocenia. Przykład? Do mnie np. jak ktoś nowy pisze na gg/jid, to tak się to rozpoczyna: "hej, mam twoj numer z forum o debianie, widze ze tam dobry jestes, pomagasz itd. mozesz mi pomoc?????????". No ludzie kochani, toż to... ;) Heh, ale cóż zrobić. Z drugiej strony, takie coś może i nawet dobre być. Ale powiem Wam: jak na razie jest dobrze i tego się trzymajmy :)
Awatar użytkownika
davidoski
Beginner

Post autor: davidoski »

Kaka' pisze:jest dobrze i tego się trzymajmy :)
Prędzej mi kaktus na monitorze wyrośnie niż tu jakaś zmiana zaproponowana przez użytkownika zostanie wprowadzona....
velmafia
Member

davidoski pisze:Prędzej mi kaktus na monitorze wyrośnie niż tu jakaś zmiana zaproponowana przez użytkownika zostanie wprowadzona....
"błądzisz bracie, błądzisz..." ;)

moich parę propozycji przeszło, gdy nie byłem jeszcze modem (np. to pole do wpisywania wersji Debiana) ;)

a nie ma zmian zaproponowanych przez userów, bo takich zmian nie proponują.
jeśli ktoś ma propozycję to walić śmiało, do admina, do mnie, lub innych modów, każda propozycja zostanie rozpatrzona, pod warunkiem że nie będzie dotyczyła przerabiania forum na choinkę ;)
Awatar użytkownika
davidoski
Beginner

velmafia pisze:jeśli ktoś ma propozycję to walić śmiało, do admina, do mnie
ok, a nie chciałbyś poprawić błędu gramatycznego w swojej sygnaturce? Bez urazy....
"Jeżeli chcesz się napić wody,
musisz to zrobić to sam,
velmafia
Member

davidoski pisze:ok, a nie chciałbyś poprawić błędu gramatycznego w swojej sygnaturce? Bez urazy....
wiem jak tam pisze, ale to jest cytat, a w cytaty się nie ingeruje :P
brz
Beginner

Post autor: brz »

rangi na forach to straszna kila. 'ambitni' napierdzielaja posty zlozone z jakichs monosylabowych stwierdzen z czestotliwoscia pociskow wystrzeliwanych z lufy Uzi tylko i wylacznie po to, zeby przestac byc jakims 'piegowatym guzcem' albo innym ustrojstwem... pozniej innym przestaje sie to podobac i rozpoczynaja sie krucjaty. ;]

punkty 'pomogl' sa calkiem sympatyczne, przynajmniej wiadomo komu ufac. :P a co do tego, ze 'pomagacze' sa zadreczani na gejgadu... wypelnienie pola 'GG' w profilu chyba nie jest obowiazkowe. ;]]] gdzies kiedys (mozliwe, ze tutaj) widzialem w czyims podpisie 'nie pomagam na gg'. tez jakies rozwiazanie. ;]
Awatar użytkownika
davidoski
Beginner

Popieram przedmówcę.
ODPOWIEDZ