[Wed Mar 17 20:06:07 2010] [notice] caught SIGTERM, shutting down
[Wed Mar 17 20:06:08 2010] [notice] Apache/2.2.14 (Debian) configured -- resuming normal operations
[Wed Mar 17 20:06:57 2010] [notice] caught SIGTERM, shutting down
[Wed Mar 17 20:06:57 2010] [notice] Apache/2.2.14 (Debian) configured -- resuming normal operations
[Wed Mar 17 20:07:49 2010] [notice] caught SIGTERM, shutting down
[Wed Mar 17 20:08:28 2010] [notice] Apache/2.2.14 (Debian) configured -- resuming normal operations
Tak więc już się załamałem bo nie chcę się podnieść ten apache
Przepraszam że się wtrąciłem w temat ale szukając odpowiedzi na moje pytanie znalazłem ten post więc tak wyszło.
Niepoprawna lub błędna konfiguracja?
Pod "127.0.0.1" lub "localhost" będziesz miał dostępną stronę tylko wtedy, gry uruchomisz przeglądarkę na tej maszynie.
mariaczi powiedz mi o co chodzi z tym plikiem /etc/hosts? Wiem, że to pewnie wielce irytujące pytanie dla wielu, ale po prostu teraz sobie zainstalowałem LinuxStat (jak najbardziej wszystko jest poprawnie) i po prostu nie umiem się do nich znowu dostać.
Nie wiem, czy to problem właśnie w tym pliku, czy należy skonfigurować ponownie Lstat.
Gzehó pisze:zainstalowałem LinuxStat (jak najbardziej wszystko jest poprawnie) i po prostu nie umiem się do nich znowu dostać.
Tu też odsyłam do dobrego poradnika http://dug.net.pl/tekst/79/instalacja_lstat_na_apache2/
Jeśli zrobisz według tego poradnika i dalej nie będziesz miał polskich znaczków na wykresach to obstawiam, że masz domyślne kodowanie w systemie ustawione na UTF-8.
Powodzenia i wytrwałości w bojach.