Co by

Wszystko Off Topic
Awatar użytkownika
ruun
Member

Post autor: ruun »

fnmirk pisze:spotkałem ostatnio osobę, dla której ten link jest praktycznie niewidoczny (osoba ta nie widzi kolorów czerwonych --- dla niej praktycznie to nie istnieje).
Sam chyba przyznasz że to (nie urażając tej osoby) bardzo rzadki przypadek.
fnmirk pisze:Moim zdaniem najlepiej byłoby go umieścić pod przyciskiem Pomoc
To by wymagało ingerencji w skrypt forum i zabawę z php. Całą operacja musiałaby być powtórzona przy każdej aktualizacji forum. Nie sądzę by Radex (tylko on ma dostep do skryptu) się na to zgodził (ja bym sie nie zgodził :-P)
Awatar użytkownika
davidoski
Beginner

Post autor: davidoski »

Akkon pisze:Jeśli zaś przez ową "trywialność" rozumiesz prostotę zaproponowanego rozwiązania
davidoski pisze:Inna sprawa to niektóre rozwiązane problemy są trywialne
Przecież napisałem, że chodzi mi o trywialne problemy, a nie ich rozwiązania. A miałem na myśli dokładnie to co powszechnie się przez to rozumie i jest podane jako znaczenie nr 2 w słowniku PWN:
trywialny
2.
Akkon
Junior Member

Post autor: Akkon »

davidoski pisze:Przecież napisałem, że chodzi mi o trywialne problemy, a nie ich rozwiązania. A miałem na myśli dokładnie to co powszechnie się przez to rozumie [...]
A ja napisałem za to:
Akkon pisze:Jeśli coś jest problemem, to dla użytkownika chyba nie ma znaczenia, czy jest on "trywialny" czy nie. Dla niego ważne jest, że nie umie sobie z czymś poradzić. To, że dla innych sprawa taka jest banalna, to jest raczej konsekwencja większej wiedzy i doświadczenia w użytkowaniu systemu [...]
davidoski pisze:Wybacz, ale czasami zamiast do podręcznika średniowiecznej filozofii
Jeśli już to do podręczników teorii poznania.
Bez urazy
I vice versa.
bo się offtop zrobi albo flame.
Też tak myślę.
Pozdrawiam,
davidoski
Wzajemnie.

//EDIT
Dopiero teraz zauwazyłem, że jest jeszcze jeden taki sam wątek --> Tutaj.
Chyba się niepotrzebnie dubujemy.
Awatar użytkownika
ruun
Member

Post autor: ruun »

Akkon pisze:Dopiero teraz zauwazyłem, że jest jeszcze jeden taki sam wątek --> Tutaj.
Chyba się niepotrzebnie dubujemy.
Tak, wiem. Nie zamykałem tego tematu bo padło tutaj kilka ciekawych pomysłów, ale teraz gdy zauważyliście że są dwa takie wątki to zachęcam do kontynuacji dyskusji we właściwym miejscu:

http://debian.linux.pl/viewtopic.php?t=1781
Zablokowany