Debian Portal
To o czym napisał ilin ma rację bytu, ponieważ to cały czas funkcjonuje, jako element nieodłącznie związany z forum DUG. Obecnie otrzymuje nową oprawę i świeży zastrzyk pomysłów.
Ps. ilin, uprzedziłeś mnie w podaniu tej informacji. Właśnie szykowałem artykuł o tym wydarzeniu, a pogoda i lato obecnie upalne to się ,,smażyło'' wolniej.
Ps. ilin, uprzedziłeś mnie w podaniu tej informacji. Właśnie szykowałem artykuł o tym wydarzeniu, a pogoda i lato obecnie upalne to się ,,smażyło'' wolniej.
-
- Beginner
Fajnie. Pod warunkiem ze "nowy" DUG nie bedzie starym DUGiem (plus kilka nowych tekstow przez pierwsze 3 miesiace i zmodyfikowanym silnikiem).
Fnmirk "zdrajco" - nawet nie zadbales o to by na DUGu pojawil sie link do DLPL.
Oftop: ale mnie zab boli (i polowa glowy) - chyba sie mlotkiem "pukne".
Edycja: Fnmirk - upieklo Ci sie - na DUG2" jest juz link do DLpl (zwracam honor)
Fnmirk "zdrajco" - nawet nie zadbales o to by na DUGu pojawil sie link do DLPL.
Oftop: ale mnie zab boli (i polowa glowy) - chyba sie mlotkiem "pukne".
Edycja: Fnmirk - upieklo Ci sie - na DUG2" jest juz link do DLpl (zwracam honor)
sidjestgit, spokojnie z takimi wywodami. Współpraca i jeszcze raz współpraca. I proszę bez takich. Popraw mój sceniczny pseudonim.
Pomiędzy DUG-iem i Debian.Linux.pl współpraca układa się bardzo dobrze i niech tak będzie.
sidjestgit, a przez takie dziwne uwagi tworzą się plotki wśród niewtajemniczonych.
Pomiędzy DUG-iem i Debian.Linux.pl współpraca układa się bardzo dobrze i niech tak będzie.
sidjestgit, a przez takie dziwne uwagi tworzą się plotki wśród niewtajemniczonych.
-
- Beginner
Oczywiscie przepraszam Wszystkie strony ktore nie zrozumialy lub odnalazly jakas zadyme w mojej wypowiedzi.
Dlatego ze wspolpraca sie rozwija przyszlo mi do glowy ze czas najwyzszy by linkowali na DUG-u DLpl
Goraco pozdrawiam
Dlatego ze wspolpraca sie rozwija przyszlo mi do glowy ze czas najwyzszy by linkowali na DUG-u DLpl
To prawda - moja wypowiedz byla skierowana do osoby wtajemniczonej. Osoby niewtajemniczone prosze by nie czytaly/nie interpretowaly mojej wypowiedzi.sidjestgit, a przez takie dziwne uwagi tworzą się plotki wśród niewtajemniczonych.
Goraco pozdrawiam
Moim zdaniem, jeżeli już mówimy o takim portalu i chcemy coś zrobić, to dobrze by było deklarować konkrety - "Ja taki i taki znam X i Y, mogę zrobić Z. Do dnia 14.09.2030 mogę przygotować jakąś wersję próbną Z, żebyście byli mnie pewni."
I jeśli w ten sposób uzbiera się jakąś grupę ludzi, będziemy wiedzieli na czym stoimy.
I jeśli w ten sposób uzbiera się jakąś grupę ludzi, będziemy wiedzieli na czym stoimy.