To jest akurat pierwsza rzecz, którą robię po zainstalowaniu Debiana Lenny/Squeeze.
Najpierw jakiś dodatek (adblock. itp.), później skopiowanie pliku *.so do /home/nazwa_użytkownika/.mozilla/plugins i nigdy nie miałem problemów.
Cóż takie są uroki Linuksa.
Pozdrawiam.
Flashplayer wy
-
- Beginner
Musi być coś robione dodatkowo, czego nie ma w Lennym. Sam katalog ,,plugins'' tak czy owak trzeba stworzyć, sam się nie nie zrobi. Może to kwestia repozytoriów do Squeeze? Ciężko to sprawdzić.
[ Dodano: |20 Lis 2009|, 2009 11:28 ]
[ Dodano: |20 Lis 2009|, 2009 11:28 ]
To działa gdy zainstaluje się flashplugin-nonfree. Najwidoczniej jest jakieś połączenie między katalogiem ~./mozilla/plugins a /usr/lib/iceweasel/pluginsara pisze:To jest akurat pierwsza rzecz, którą robię po zainstalowaniu Debiana Lenny/Squeeze.
Najpierw jakiś dodatek (adblock. itp.), później skopiowanie pliku *.so do /home/nazwa_użytkownika/.mozilla/plugins i nigdy nie miałem problemów.
Cóż takie są uroki Linuksa.
Pozdrawiam.
Witam.
Na zupełnie świeżym systemie instaluję flashplugin-nonfree i działa niby w porządku. Jednak większość filmów z YouTube w jakiś dziwny sposób wywala mi przeglądarkę z komunikatem w konsoli: Dzieje się tak na Squeeze, Lennym, 64bit, 32bit z Iceweaselem. Przeszukałem internet i nie znajduję odpowiedzi a mi już ręce opadają.
Pozdrawiam.
Na zupełnie świeżym systemie instaluję flashplugin-nonfree i działa niby w porządku. Jednak większość filmów z YouTube w jakiś dziwny sposób wywala mi przeglądarkę z komunikatem w konsoli:
Kod: Zaznacz cały
Błędna instrukcja.
Pozdrawiam.