Nowa odsłona
-
- Beginner
Re: Nowa odsłona
można jakiegoś dumpa z bloga?
kilka postów miałem całkiem ok =)
kilka postów miałem całkiem ok =)
gdzie treść bloga Panowie? kontent całego bloga przebijał merytorycznie to całe forum...
-
ja tez cos dodam. Udzielam sie malo, ale bardzo duzo czytam
Obecna szata graficzna w ogole nie przypadla mi do gustu, bardzo meczy oczy. Wiekszosc czasu tutaj spedzam wieczorami/nocami i nie macie pojecia jak ta biel daje po oczach. Nie moge sie po prostu tutaj odnalezc. Powinnismy szanowac swoje oczy.
Jestem zawiedziony, bo przeszla mi totalnie ochota na przegladanie forum
Nie bede rzucal linkami, znacie pewnie najwieksze polskie fora z warezami? myslalem ze podobny styl tutaj bedzie.
edit: albo jesli tak bardzo nie chcecie rezygnowac z obecnego stylu, dajcie uzytkownikom do wyboru 2 style graficzne. Jasny i ciemny. Mysle ze to najbardziej optymalne rozwiazanie np bylyby 2 ikony, slonce i ksiezyc. Kziezyc to styl ciemny a slonce jasny.
Obecna szata graficzna w ogole nie przypadla mi do gustu, bardzo meczy oczy. Wiekszosc czasu tutaj spedzam wieczorami/nocami i nie macie pojecia jak ta biel daje po oczach. Nie moge sie po prostu tutaj odnalezc. Powinnismy szanowac swoje oczy.
Jestem zawiedziony, bo przeszla mi totalnie ochota na przegladanie forum
Nie bede rzucal linkami, znacie pewnie najwieksze polskie fora z warezami? myslalem ze podobny styl tutaj bedzie.
edit: albo jesli tak bardzo nie chcecie rezygnowac z obecnego stylu, dajcie uzytkownikom do wyboru 2 style graficzne. Jasny i ciemny. Mysle ze to najbardziej optymalne rozwiazanie np bylyby 2 ikony, slonce i ksiezyc. Kziezyc to styl ciemny a slonce jasny.
również popieram ciemny motyw i może szerokość forum ustawić na sztywno w pikselach bo teraz na mojej panoramie 22 cale się rozciąga i wszystko jest duże
- LordRuthwen
- Moderator
Style będą do wyboru już niebawem, dla zainteresowanych RSS: http://debian.pl/feed.php
U tak, mam pojęcie jak biel daje po oczach
U tak, mam pojęcie jak biel daje po oczach
Jak klikam na link aktywacyjny który przychodzi na e-mail otrzymuję komunikat:LordRuthwen pisze:Użyj przypomnienia hasła.
Nie poszły w kanał, są, tylko musimy je zaimportować.
Żądany użytkownik nie istnieje.
Zobacz na email i spróbuj ponownie teraz aktywować konto
Włączyliśmy nowe skórki dla każdego usera. Każdy może wybrać co mu odpowiada
Profil ( twoje konto) -> Ustawienia witryny -> Styl witryny.
Nadal pracujemy jednak nad poprawą funkcjonalności forum.
Profil ( twoje konto) -> Ustawienia witryny -> Styl witryny.
Nadal pracujemy jednak nad poprawą funkcjonalności forum.
- LordRuthwen
- Moderator
Są też ciemne...
Następny w kolejności blog, jak ktoś ma jakiś pomysł dobrze działającego rozwiązania to będę wdzięczny za sugestie, bo to co sprawdziłem było o kant d4 rozbić.
Następny w kolejności blog, jak ktoś ma jakiś pomysł dobrze działającego rozwiązania to będę wdzięczny za sugestie, bo to co sprawdziłem było o kant d4 rozbić.
-
- Beginner
ja sprawdziłem profil wygląd i działa bardzo dobrze, każda skórka inna i jest super