touchpad nie jest wykrywany
Re: touchpad nie jest wykrywany
Nie, macie różne.
-
Patrzyłem już do tej linii 5 i tam też nie widzę tego touchpada.
- arturromarr
- Beginner
Może nie merytorycznie, ale pocieszająco, to nie martwiłbym się. U mnie działa touchpad a itak go nie używam. Myszka jest jednak znacznie wygodniejsza. Mam taką płaską do laptopa, sprawdza się i nie zabiera wiele mijsca.
-
Też używam myszki, jednak problemem w tych laptopach jest zbyt mała ilość USB, pod 1 mam dysk zewnętrzny z systemem głównym [linux] (dla mnie to wygodniejsze ) a pod drugim dynks od myszki bezprzewodowej... musiałbym pomyśleć nad jakimś hubem... Poza tym touchpad to tylko jedna z dwóch niedziałających rzeczy... Klawisze FN, działają tylko jako home/end/pageUp-down a cała reszta już nie, nawet klawisz FN nie jest wykrywany w xbindkeys... dobrze chociaż że przyciemnianie i rozjaśnianie ekranu działa, choć tylko z apletu xfce4, bo z konsoli już niearturromarr pisze: ↑19 marca 2019, 12:51 Może nie merytorycznie, ale pocieszająco, to nie martwiłbym się. U mnie działa touchpad a itak go nie używam. Myszka jest jednak znacznie wygodniejsza. Mam taką płaską do laptopa, sprawdza się i nie zabiera wiele mijsca.